Калифорния е принудена да похарчи 2 милиарда долара, за да

...
Калифорния е принудена да похарчи 2 милиарда долара, за да
Коментари Харесай

Училищата в Калифорния са принудени да похарчат 2 милиарда долара от средства за подпомагане на COVID-19, за да се справят със загубата на учене след съдебно дело

Калифорния е принудена да похарчи 2 милиарда $, с цел да помогне на учениците да се възстановят от загуба на учене заради прекъсване на учебно заведение след правно съглашение.

Според юридическа адвокатска фирма с нестопанска цел Public Counsel, щатът Калифорния ще похарчи част от оставащите средства за подкрепяне на COVID-19 за образование и други старания, с цел да помогне на учениците да се възстановят от загуба на познания по време на пандемията COVID-19.

Почти всяко учебно заведение в Калифорния беше заключено за присъствено образование и учениците посещаваха учебно заведение отдалечено от у дома по време на ранните стадии на пандемията от COVID-19.

„ Между март и юни 2020 година нито едно от децата ми не научи нищо в учебно заведение “, сподели един от ищците по делото, Кели Р., родом от Лос Анджелис.

Според публичния консултант щатът Калифорния ще похарчи това, което е останало от средствата за подкрепяне на COVID-19, за образование и други старания, с цел да помогне на възпитаници...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР