Калифорния е първият американски щат, който започна тестването на цифрови

...
Калифорния е първият американски щат, който започна тестването на цифрови
Коментари Харесай

Започнаха тестовете на цифрови регистрационни номера на автомобилите

Калифорния е първият американски щат, който стартира тестването на цифрови регистрационни номера на колите, употребяващи електронно мастило.
Новите регистрационни номера могат да се записват онлайн, а  иновацията коства $700, пише kaldata.com.

Използването на цифрови регистрационни номера в Калифорния бе позволено още преди 5 години, когато съответният законопроект бе подписан от губернатора на щата Джери Браун. Продажбите на цифровите номера започнаха през месец май тази година, към този момент единствено в град Сакраменто.

Цената на комплект електронни регистрационни номера е $700 без слагането. Още $7 би трябвало да се заплащат всеки месец. За тези пари лидерът получава устройство с процесор, акумулаторна батерия и вграден модул за безжична връзка.

Обикновено, върху номерата се слага специфичен стикер, който удостоверява актуалността на номера. Дизайнът на лепенката се трансформира всяка година. Притежателите на цифровите номера автоматизирано се записват онлайн.

Бонусът в потреблението на тези номера е, че могат да демонстрират всякаква информация, когато автомобилът е паркиран. Компаниите могат да употребяват новите номера като билбордове, с които да популяризират продукцията си.

До края на годината тези номера ще могат да се слагат и на колите в Тексас, Флорида и Аризона.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР