Калиду Кулибали вярва, че по-специално две нови попълнения могат да

...
Калиду Кулибали вярва, че по-специално две нови попълнения могат да
Коментари Харесай

Кулибали: Мудрик и Феликс правят магия на терена

Калиду Кулибали има вяра, че по-специално две нови попълнения могат да дадат преимущество на Челси през втората половина на сезона след големите им разноски през януари. От осемте им новопристигнали, половината са нападатели в лицето на Жоао Феликс, Михайло Мудрик, Нони Мадуеке и Давид Датро Фофана, само че Кулибали споделя, че отбраната против двама от тях е била огромно предизвикателство на подготовка.
" Всички те са положителни. Но Михайло Мудрик го следях дълго време, тъй като бяхме в контакт в Инстаграм, тъй че го познавам малко. Той е в действителност, в действителност добър в тренировките, добър с топката, както и Жоао Феликс също, всички знаят за него, тъй че когато имат топката в краката си също е като някаква магия, това е добре за нас ", съобщи Кулибали.
Феликс направи няколко положителни срещи след три мача наказване за дебютен червен картон, вкарвайки добър гол против Уест Хем, а и представляваше непрекъсната опасност против Борусия Дортмунд в Шампионската лига.
Михайло Мудрик към момента търси своя първи гол с екипа на " сините ", като той е извънредно бърз футболист, само че се желае повече от него в завършващата фаза.
 
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР