Калиду Кулибали разкри, че халфът на Челси Жоржиньо му е

...
Калиду Кулибали разкри, че халфът на Челси Жоржиньо му е
Коментари Харесай

Калиду Кулибали: Жоржиньо ми писа и ме попита дали искам да отида в Челси

Калиду Кулибали разкри, че халфът на Челси Жоржиньо му е изпратил известие, с цел да го попита дали желае да се причисли към Челси. Бившият бранител на Наполи подписа контракт с клуба от Висшата лига по-рано този месец.

" Жоржи в действителност ми изпрати известие и ме попита дали желая да дойда в Челси ", описа Кулибали пред уеб страницата на клуба.

Звездата на Сенегал разкри, че Жоржиньо му е оказал помощ да осъзнае, че ползата на Челси към него е действителен.

" По това време не бях сигурен дали ме желаят, само че несъмнено, споделих, че ще дойда на драго сърце. Същото беше и с Едуард Менди, той ми зададе въпроса и аз му споделих, че към този момент всичко е готово и ще се забележим скоро. Сега съм тук и в действителност съм благополучен да стартира това вълнуващо пътешестване. Отборът наподобява ужасно с композиция от по-млади играчи и такива с повече опит ", добави Кулибали.

Сенегалският национал разкри също, че мениджърът Томас Тухел е изиграл съществена роля в убеждаването му за прехвърлянето при " сините " и го разказа като " добър човек ".

" За мен е значимо, че ми се обади, сподели ми какво желае от мен и всичко, което ми сподели, беше идеално да дойда в Челси. Наистина съм благополучен да работя под негово управление ", разяснява Кулибали.

" Познавах го от дните му в Пари Сен Жермен. Той ми се обади непосредствено, с цел да ме попита дали желая да дойда в Челси и, несъмнено, отговорът беше да. Той е добър човек, доста добър треньор и чакам с неспокойствие да работя с него ", съобщи сенегалецът.
 Томас Тухел: Челси се нуждае от повече прехвърляния
Томас Тухел: Челси се нуждае от повече прехвърляния

До момента " сините " са привлекли бранителя Калиду Кулибали
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР