Кали за пореден път призна, че иска четвърто дете. Това

...
Кали за пореден път призна, че иска четвърто дете. Това
Коментари Харесай

Кали иска четвърто дете от 14 години по-младото си гадже

Кали за следващ път призна, че желае четвърто дете. Това изпълнителката на емблематичната ария от близкото минало „ 4-4-2 “ показа в скорошно видео.

Фолкпевицата проговори и за надалеч по-младото си от нея гадже. Тя означи, че е още веднъж бясно влюбена и че е твърдо решена да роди още едно бебе. Изпълнителката, която има три деца, от трима мъже, мисли за още наследници, показа съкровени секрети за интимния си живот, както и за младия хубавец, с който е във връзка от 5 години насам.  
                             

 

" Има един много характерен човек в живота ми, единственото, което бих желала, е да има по-малка възрастова граница, защото аз съм по-големичка от него. С 14 години по-млад е от мен, което удостоверява теорията ми - или се раждаш мъж, или никога не ставаш сходен, а той е таман сходен, съобщи Кали пред радио " Веселина "., добавяйки, че е доста щастлива и спокойна с него.

" Със сигурност не е с мен поради парите ми, защото не аз се грижа за финансовия комфорт на семейството, а той. Голяма късметлийка съм - хем съм по-дърта, хем ме гледат ", категорича е тя. 
                             

Както към този момент казахме, звездата има трима сина от трима разнообразни мъже, а междинният ѝ наследник към този момент не живее с нея, защото след навършване на 14-тата си година, се е преместил при баща си в чужбина.

" Винаги съм била упреквана за това, че имам трима сина от трима разнообразни мъже, затова ще родя четвърто от четвърти ", споделя Кали. Обичам децата си и с всяко последващо се изучавам от ден на ден по какъв начин да го дисциплинирам и да му давам най-хубавото от себе си. "

Кали не прекъсва връзките на децата с бащите им. Малкият наследник Александър живее една седмица при нея, по-късно една седмица при татко си. В края на предходната година в изявление пред Алекс Сърчаджиева за предаването " Животът по автентичен случай " певицата показа: " Само с бащата на Алекс минахме през съда, тъй като сме по-емоционални. Не взимам прехрана от бащите, само че те оказват помощ. Бащата на Марк заплаща образованието му, което по никакъв начин не е евтино… Сега към този момент желая и четвърто дете ", призна още тогава тя. 
                             

 

Източник: woman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР