Кали вдигна рейтинга на „ВИП Брадър“, влизайки в Къщата. Тя

...
Кали вдигна рейтинга на „ВИП Брадър“, влизайки в Къщата. Тя
Коментари Харесай

Екшън! Кали Влезе В Къщата И Направи На Пух И Прах Ричард

Кали подвигна рейтинга на „ВИП Брадър“, влизайки в Къщата. Тя помоли Биг Брадър да я пусне, с цел да набие Ричард, само че й бе разрешено само устно да го съсипе. И певицата не закъсня.

„Ти си зле учтив. Хората се ужасяват от твоите тактики на гърба на едно нежно момиче. Цяла България сега мисли, че си супер презрян. Ти се подиграваш на гърба на една жена. Какво можеш да кажеш ти в своя отбрана? Как сподели ти, че държиш на това момиче, тъй като тя се е влюбила в тебе? Сега в случай че си мъж ще излезеш от тази къща! Захвърли щита от SDI, тъй като никой различен с изключение на теб не заслужава да излезе от това предаване“, скара се певицата на инструктора, който се чудеше какво се случва.

Единственото, което съумя да промълви маданчанинът, бе въпрос към Кали от кое място е сигурна, че това е тактика. Тя обаче не спря, а се обърна към Розмари.  „Роузи, по какъв начин можа да се влюбиш в тоя мъж? Заради такива като теб има дами, които търпят домашно насилие“, безапелационна е изпълнителката на „Папая“.
Източник: secret.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР