Кали се разделя с попфолка след повече от 20 години

...
Кали се разделя с попфолка след повече от 20 години
Коментари Харесай

Кали: Продължавам в друга посока

Кали се разделя с попфолка след повече от 20 години сполучлива кариера в жанра. Тя е едно от емблематичните му имена, а в последната половин година се отхвърли от всевъзможни изяви и доходоносни задължения и дружно с група изявени музиканти сътвори “Калиграф “.

„ Създаваме нещо неповторимо, тъй като не имитираме и не подражаваме на никого. Внасяме стилово многообразие, което носи отпечатъка от дългогодишния опит на всеки един от нас. Да намеря съидейници беше най-трудната част! От там на сетне всичко потегли по вода Вярват в мен, тъй като са водени от същата пристрастеност, която води и мен – музиката, която извира от душата! Знам, че публиката ще усети силата, която влагаме в това, която вършим “, безапелационна е певицата.

На почитателите си тя желае да каже следното: „ Не се диференцирам от досегашната си кариера. Просто не преставам в друга посока! Надявам се, че ще ме последвате и ще бъдем дружно в това ново музикално начинание и ще сте мой коректив! Аз се вслушвам във почитателите си. В края на краищата върша музика, с цел да я споделя с всички, които желаят да я чуят! “

1 април е датата, на която публиката за първи път ще се срещне с Новата Кали. Мястото е клубът, прочут с най-хубавия тон в София – Мюзик Джам. Освен друго. „ Кой се осмелява в днешно време да събере на сцената 12 музиканти и артисти? Кой би вложил в нещо безусловно непознато и ненадейно? Кой би си тръгнал от колегия с толкоз задължения и би поел този риск само в името на музиката? Ние! “ – афишира певицата и кани почитателите на музиката на едно особено събитие.
Източник: hotnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР