Кали продължава да търси любовта след раздялата с последният си

...
Кали продължава да търси любовта след раздялата с последният си
Коментари Харесай

Кали продължава да търси любовта

Кали продължава да търси любовта след раздялата с последният си мъж Владимир, който е татко на най-малкия й наследник, дочу HotArena. Певицата към момента има вяра, че ще срещне своята половинка, поради което и при последната си медийна изява си пожела да обича и да бъде обичана.

„ Мисля, че щастието те намира единствено тогава, когато не го очакваш. Това не значи, че през останалото време би трябвало да се откажеш да бъде благополучен. Напротив – аз съм щастлива. Радвам се на всеки ден ”, споделя Кали. Преди близо месец тя показа последната си ария „ Драми всевъзможни ”, в която взе участие младата рапърка Котенцето, която е гадже на огромния наследник на певицата.

Кали не крие, че минава през сложен интервал, след затихващия медиен скандал, който си спретнаха с към този момент някогашния й обичан Владимир. Певицата не изпада в меланхолия. Нали въпреки всичко е квалифициран мъдрец и психолог! Кали споделя методиката си, която е да се радва на дребните неща. Тя счита, че измененията в персоналните връзки не трябва да се поясняват в отрицателно, като тровещи живота, тъй като хубостта към нас е несъизмерима с това, написа " Уикенд ".

Хитовата певица се зарежда с позитивно въодушевление, като чете хубавите книги, беседва с „ качествени и рационални хора ”. И не на последно място върви постоянно на езда, практикува рискови спортове измежду природата, разхожда се в гората. Единствено й остава да се пребори с неналичието си на самообладание, което акцентира като най-големия си недостатък. С времето Кали се научила да е малко по-прикрита, овладяна и да не демонстрира бурно страстите си. „ Но характерът не се трансформира. Можеш единствено да го шлифоваш ”, споделя певицата.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР