Кали призна, че често шамаросва синовете си. Най-много кютек отнесъл

...
Кали призна, че често шамаросва синовете си. Най-много кютек отнесъл
Коментари Харесай

Кали бие децата си

Кали призна, че постоянно шамаросва синовете си. Най-много кютек отнесъл първородният ѝ правоприемник - Жоро. Средният, Марк, също не бил пощаден от възпитателните способи на фамозната си майка. Едва третият сладур съумял да се избави, защото бил доста дисциплиниран и любознателен. " Мятала съм по тях, каквото ми попаднеше на разположение ", призна тя още в " Преди обед “.

Кали е уверена, че обществената изолираност е била потребна за земята и хората - природата се е изчистила и в този момент не трябва да я замърсяваме със същото лудо движение. По време на карантината дамата още веднъж се сближила с наследниците си. Марк е в математическа паралелка, само че майка му нищо не разбирала от тази просвета. Жоро към този момент е приключил колеж, а в този момент рисувал и пишел текстове за рап части, само че не обичал да учи доста.

Едва в Лондон се усетил, че няма по какъв начин да успее без диплома. В момента той работи в строителството във Англия и влачи тухли и бетон по новите здания. Младежът се научил да готви даже по-добре от майка си, похвали се Кали. Младият мъж разчувствал родителката си, като преди броени дни пратил букет с картичка, с цел да ѝ благодари, че тъкмо тя е негова майка.

Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР