Кали прибра 29-годишния си любовник Анастас в вкъщи. Двамата вече

...
Кали прибра 29-годишния си любовник Анастас в вкъщи. Двамата вече
Коментари Харесай

Кали прибра поредния любовник в дома си! Трите й деца никак не харесвали младата „играчка“ на майка си

Кали прибра 29-годишния си ухажор Анастас в у дома. Двамата към този момент населяват жилището на певицата в столичния кв. „ Борово ”, издадоха пред „ Уикенд ” съседи на фолк дивата. Веднага откакто изгони предходния си другар Владимир, чалгаджийката прикотка младока в своята обител, научи HotArena.

В момента Анастас живее дружно с трите деца на Кали, а майка ѝ се подвизава в прилежащия апартамент. Именно поради връзката си с мачото от Асеновград чалга дивата заряза дългогодишната си половинка Владимир, който е и татко на най-малкия наследник на семейството - Александър.  От близо година Галина Иванова, както е същинското име на певицата, поддържа интимни връзки с младежа, който разполага с огромни финансови благоприятни условия и кара бляскав автомобил за над 200 000 лв.. Близки до Кали разкриха самоличността на младежа и потвърдиха, че тя в действителност е доста влюбена в него. Проблемът е, че родителите на Анастас, който е с цели 15 години по-млад от своята възлюбена, меко казано не били във екстаз от аферата.

„ Оставила е децата на назад във времето. Ясно е, че Анастас няма по какъв начин да одобри 3 непознати хлапета, и то от разнообразни мъже. Любовникът ѝ е още млад, не мисли за поколение, просто изживява тръпката с кака си Кали ”, разкриха близки до фолкаджийката. Според тях Кали и Атанас надали ще сигнат до концепцията за бебе, въпреки всичко хубавицата е на 43 години. „ Докато Анастас изиска бебе, към този момент няма да е с певицата ”, през смях разясняват колежки на ексцентричната изпълнителка. Факт е обаче, че новият ухажор не стопира да глези ВИП гаджето си, да заплаща всички сметки и да я затрупва с дарове. Така и не излиза наяве с какво се занимава младият баровец и дали крупните суми, които пръска всяка вечер по кръчмите в страната, са с законен генезис. Според осведомени, някогашния другар на звездата – Влади, към този момент е подал сигнал до Национална агенция за приходите, в който загатва, че баровеца, отмъкнал жена му, има нерегламентирани доходи.

Децата на певицата - Георги, Марк и Александър, не одобряват задушевно новия „ баща ”. Запознати подсетиха, че момчетата през няколко години са принудени да привикват с следващия нов мъж, който заспива до родителката им.  
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР