Кали отключи хашимото, призна самата тя в онлайн варианта на

...
Кали отключи хашимото, призна самата тя в онлайн варианта на
Коментари Харесай

Кали напусна Пайнер - slava.bg

Кали отключи хашимото, призна самата тя в онлайн разновидността на тогавашното предаване „ Искрено и лично”. Пред водещата Миглена Ангелова певицата посочи, че става дума за тиреоидит на хашимото, само че при нея „ не е толкоз сложно”.

В интервала на карантината изпълнителката се занимава най-вече със себе си във връзка с здравето си, тъй като срещнала свързани с авто-имунното заболяване. Певицата изпитвала извънреден дискомфорт, както психически, по този начин и прочувствен, и физически. Кали се пробва да се оправи с различна, естествена медицина, акупунктура, даже самовнушение, тъй като изповядва философията, че контролният орган е в главата. Не прави музика и май не има намерение да прави скоро или най-малко няма да е такава, каквато е творила досега. Тя даже загатна, че обмисля да напусне „ Пайнер”, тъй като се усеща неудолетворена от песните, които извършва, с цел да задоволи желанията на аудоторията на жанра. Източник на „ Уикенд” разкри, че това към този момент се е случило и от 1 май изпълнителката няма връзки с чалга империята.

„ Музика не върша. Смятам, че последните години има доста комерсиално отношение към музиката, което „ осакатява” душата ми. Моето чувство е напълно друго от това, което съм направила дотук... Прави ми се музика, която да е духовно насочена, желая да има доста българщина в нея, да е спокойна, да не е толкоз динамична. За страдание обаче, това не се продава”, показа Кали.

В последно време певицата съществено обмисляла разновидността да се раздели с „ Пайнер”, с цел да може да продължи да се занимава с музика и да изпитва наслаждение от работата си. „ Може би би трябвало да стартира да работя сама, с цел да нямам началник. Не желая да слагам музикалната компания, с която работя, в спор с мен. И аз не желая да влизам в спор с тях, тъй като 10 години отгоре-отгоре сме работели добре, разбирали сме се, не сме имали никакви спорове, помагали сме си един на друг”, откровена бе певицата. В последна сметка, тя към този момент е взела решение и сега не е част от компанията.
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР