Кали не се е отказала да ражда още. Певицата, която

...
Кали не се е отказала да ражда още. Певицата, която
Коментари Харесай

Кали е готова да роди още едно дете на млад фармацевт

Кали не се е отказала да ражда още. Певицата, която има три момчета от трима разнообразни мъже, е склонна да има още едно дете, само че не мечтае за момиче. Иска отново да е момче, тъй като знае по какъв начин се действа с тях. Кали има другар, само че от последните й медийни изяви не стана ясно дали връзката им скоро ще се задълбочи.
Бившата пайнерка е заета с новия курс, който предприе в музикалната си кариера. Кали се отхвърля вечно от попфолка. Тя ще се показа в друга светлина 1 април, когато ще изнесе с бенда си концерт в столицата. Кали и бендът й ще показват 15 авторски композиции на основата на етно-латино-джаз музиката. Сред тях има попфолк песни от репертоара на Кали със смислени текстове. Те ще са с нов аранжимент и имат тотално ново звучене.

„ Влизам в джаза. Да, но в кой?! Аз от дълго време съм в джаза, обаче този път взех решение и в музикално направление да отида натам. Макар че звучи много високопарно и хората, които се занимават с джаз музика в България, ще кажат: „ Тази пък, долна чалгаджийка, къде е тръгнала?! ”. Така е, аз казвала нееднократно, че има много песни, които съм изпяла обратно във времето, поради които мога да бъда наречена „ долна чалгаджийка ”, само че значимото е човек накъде върви, да не остава на едно място и да върви нагоре. Аз ходя нагоре и напред ”, показа Кали неотдавна в „ Шоуто на Николаос Цитиридис ”. Тя не се срами от предишното, тъй като й е дало основи да се развие. Кали няма да пее повече старите си попфолк песни. Иска да твори музика в различен род. Даже желае да смени театралния си псевдоним на Мангали. Не е смешка. Манга е японска анимация, разясни певицата, Галя е галено от Галина, както е рожденото й име. Даже повече й харесва Мангалка – от Галка, галеничко: „ Мангалката и нейният бенд ”. Кали се надява, че публиката ще хареса концерта й, което ще й даде опция да започва поредност от театрални изяви в страната. Планът й включва и нови песни, които още веднъж няма да са в попфолк род. 

Новият мъж на Кали я поддържа в смяната , която е подхванала в професионален проект. Кой е той обаче остава тайнственост по негово предпочитание. Искал да остане в сянка, а певицата почита избора му. Кали неотдавна посочи, че толкоз „ прочувствено овладян ” човек до момента не е срещала. Освен това е и доста хубав. По обучение е фармацевт. „ Уикенд ” единствен разкри самоличността му преди време – той е наследник на притежателите на известната верига аптеките „ 36,6 ” в Пловдив.

„ И е извънредно зрял, макар е много по-млад от мен, само че това са единствено години ”, посочи Кали. Той е още „ интелигентен, ерудиран и надраснал възрастта си ”. Давал й тласък да прави това, което обича. „ Аз от дълго време не се изявявам в попфолк средите и нямам приходи, тъй че да не си намерения някой, че съм доста богата и той по тази причина е с мен ”, показа Кали. Приятелят й е трейдър и за рождения й ден – на 2 октомври тя чества 46, й подарил подобен курс. В момента обаче Кали е заета с музика, другояче продължава да търгува с акции. Приятелят й е от крепко семейство, без разводи, посочи още певицата, и е доста толерантен. „ Много се изучавам от него ”, споделя тя. Според нея би трябвало да се поставят старания, с цел да се запази любовта. Кали към този момент е уверена, че няма по какъв начин да се съвместяват участията по клубовете с същински фамилен живот. Истинската обич сред двама, споделя Кали, е нещо персонално и тя би трябвало бъде съхранявана.

Нищо не си е правила на лицето, маже се с масло от шипка

Кали много постоянно получава въпроси както си е правила лицето. Отговорът й е постоянно – нищо, маже се с масло от шипка, или от кайсия и прави йога за лице. Преди време пробвала козметичната процедура мезотерапия, само че с това се изчерпва до момента й до естетичните клиники. Кали дори не си е поставила мигли, както е съвременно. Преди време си поставила филър в устните, само че се резорбирал с времето. Ако искаш да си богат – работи крепко от млад, а в случай че искаш да си с млада кожа – недей да пушиш, счита Кали.

Певицата не е срещу корекциите. Не счита, че е неприятно да се възползваш от развиването на естетичната и пластична хирургия, когато му пристигна времето или пък имаш непреодолими комплекси. Кали приема ринопластиката на Камелия, която бе много обсъждана. Колежката й се усеща по-добре в този момент, наподобява добре, тъй че не схваща рецензията. Кали обаче е срещу девойките, които прекаляват с филърите. Смята, че един ден ще съжаляват, тъй като след 40-годишна възраст филърите се резорбират и при остаряване стават неприятни издутини. „ Като му пристигна времето несъмнено и аз ще си отрежа провисналата кожа  и ще си оправя лицето, само че може и да не го направя, тъй като в тази нова музикална посока, която в този момент съм поела – нямам нито екстеншъни, нито изкуствени мигли ”, показа Кали неотдавна.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР