Кали най-сетне призна, че има младо гадже. За това говореше

...
Кали най-сетне призна, че има младо гадже. За това говореше
Коментари Харесай

Кали призна за младото гадже

Кали най-накрая призна, че има младо гадже. За това говореше преди време някогашният й мъж Владимир, който е татко на третия й наследник Александър. След раздялата им, която не мина без обществени кавги, певицата дълго време не говореше за персоналния си живот и отхвърляше вестникарските изявления, съгласно които се е залюбила с по-младия от нея Анастас.

По Великден, Кали разкри душата си в тв изявление. Покрай философските размисли за пандемията и изводите за човечеството и земята, които би трябвало да се създадат, певицата вметна тематиката за възрастовата разлика в любовта. В последна сметка за никого не остана подозрение, че хитовата пайнерка има връзка с по-млад мъж.

Според слуховете, новият й обичан се споделя Анастас,

от Асеновград е, само че постоянно отскачал и до Пловдив. Запознали се на нейно присъединяване. Подробностите към този момент са мистерия. При последната си медийна изява изпълнителката на „ Като те почна ” призна единствено, че получила подарък от приятеля си - курс за търговия с валути в интернет. Именно с това се занимава сега Кали в карантината.

„ Времето е субективна големина. Ние сме си го измислили, може би, с цел да можем да си обясняваме. Дали е уместно да имаш по-младо гадже от теб или не?! Защо би трябвало тези неща да се дефинират от времето и от възрастта и от годините?! Като на мен душицата ми е млада... Може би, тъй като към този момент съм на 44 и по тази причина по този начин приказвам. Е, какво значение имат годините?! Това го казваш като си на 44, а като си на 20 има значение, нали?! Когато намериш човек, с който можеш да приказваш, с който си прекарваш добре, какво значение има какъв брой по-голям си ти или какъв брой по-голям е той? ”, разяснява Кали сякаш по принцип.

Певицата се зачуди за какво хорското мнение осъжда, когато дамата е по-голяма от мъжа, а когато е противоположното, няма проблем. До тук стигна Кали с признанията си. Може би напълно скоро ще показа публично новия си другар и тогава ще стане ясно, дали това е точно Анастас от Асеновград.
Припомняме, че Кали има три деца от трима разнообразни мъже. С бащата на огромния си наследник Георги певицата се раздели от дълго време и двамата имат другарски връзки. Марк е от връзката й с предприемача Антон Круас, а най-малкият й наследник Александър е от Владимир, с който певицата се раздели в края на 2018 година Покрай разлъката двамата си размениха тежки думи в медиите. Не се знае дали към този момент са съумели да си простят, с цел да си поддържат връзка и споделят грижите за дребния си наследник. Кали не разяснява тематиката в последното си изявление, само че пък призна, че има нова обич, написа " Уикенд ". 
 
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР