Кали е бременна с четвърто дете, гласи най-скандалата клюка от

...
Кали е бременна с четвърто дете, гласи най-скандалата клюка от
Коментари Харесай

Бременна ли е Кали с четвърто?

Кали е бременна с четвърто дете , гласи най-скандалата клевета от последните, разбра HotArena .

Според слуховете певицата чака дете от много по-младия от нея Атанас, а безапелационното доказателство за това е, че е спряла алкохола и цигарите. 

" Галерия " потърси изпълнителката за коментар. " Няма такова нещо, изцяло подправена вест е ", съобщи пайнерката. И добави, че този път ще си търси правата и ще заведе дело против медията, която първа е пуснала " новината ".

Певицата е решила да се обърне към Темида освен поради околните си, само че и поради вълната от хейт, избухнала против нея. Онлайн пространството за часове се изпълни с жестоки обиди. 

Иначе Кали не желае да разяснява гаджето си, защото е доста по-млад от нея. Скоро певицата ще стане на 44 години, а Атанас няма и 30. Двамата се познават от дълго време, а съгласно някогашния й Влади точно той е повода за раздялата им.

" Високоинтелигентен мъж с кола за 200 бона ", по този начин оприличава противника си зарязаният мъж, татко на третото й дете. Всъщност самият Влади е повода за раздялата на Кали с втория й мъж - Антон Краус. Който е татко на втория наследник на изпълнителката. Той се грижеше и за най-големия й наследник Георги, само че стана ясно, че повече от година Кали го е мамила с Влади. 
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР