Календарът на Балканските шампионати по лека атлетика също претърпя промени

...
Календарът на Балканските шампионати по лека атлетика също претърпя промени
Коментари Харесай

Ясни са новите дати на балканските атлетически шампионати за 2020 г.

Календарът на Балканските шампионати по лека атлетика също претърпя промени поради пандемията от ковид. Само преди няколко дни беше оповестен и календарът на родните национални шампионати с новите дати, които могат да бъдат изменени още веднъж в замисимост от изискванията.

Днес в страницата на Балканската атлетика във Facebook беше оповестен новият календар. Според него Балканският шампионат на 10 км на шосе би трябвало да се организира през втората половина на август в Бръчко (Босна и Херцеговина). Балканският шампионат по полумаратон е плануван за 22 август в Загреб.

Балканският шампионат за юноши и девойки под 18 години е с дата 5 септември в Крайево (Сърбия), този за юноши и девойки под 20 години е на 12 и 13 септември в Истанбул (Турция), а Балканиадата за мъже и дами в маратона, която ще е в Кюстендил, е с нова дата 13 септември.

Първенството на Балканите за мъже и дами в Клуж-Напока (Румъния) е сложено в календара на 19 и 20 септември. Балканиадата по планинско тичане пък е 14 октомври в Румъния.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР