Каленар на руските тайни служби се разпространява в руския търговски

...
Каленар на руските тайни служби се разпространява в руския търговски
Коментари Харесай

Путин с бицепси и руски войник пред Капитолия - календарните мечти на ФСБ

Каленар на съветските секрети служби се популяризира в съветския търговски портал " ozon.ru " .

Календарът е всекидневен, или най-малко в рекламата в комерсиалния портал не личат формалните опознавателни знаци и герб на ФСБ.
 Снимка 646328
Освен картинки с съветски бойци от спецчастите, в това число подобен, който седи с Чибурашка, го има съветския президент Владимир Путин като екшън воин с бицепси, сходни на тези на Арни.
 Снимка 646327
Пикантна е страницата от календара за ноември 2024 година - съветски боец се вижда в цялостна бойна униформа пред Капитолия във Вашингтон . Това е месецът, в който се чака през 2024 година да се проведат президентските избори.
 Снимка 646329
При разглеждане на календарите, които се оферират на съветския пазар с изключение на всички котенца, кученца, диви животни и цветя, в това число и доста с православна тема, се набиват на очи и няколко други календари с Владимир Путин в разнообразни разновидности - настолен, за стена и други

Впечатляващ е календарът, който с изключение на фотография на Путин, най-вече от неговите по-млади години, при започване на президентстването му, предлага и за всеки месец откъс от съветския президент.
 Снимка 646324
Наравно с това не липсват и календари с Йосиф Висарионович Сталин, Ленин и други комунистически герои.
 Снимка 646326  Снимка 646325
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР