Kaldata се нареди сред малкото медии, успели да зърнат на

...
Kaldata се нареди сред малкото медии, успели да зърнат на
Коментари Харесай

Видяхме на живо сгъваемия Huawei Mate X

Kaldata се подреди измежду дребното медии, съумели да зърнат онлайн новия 5G сгъваем смарт телефон на Huawei – Mate X. Моделът, показан преди дни, се озова в ръцете ни и имахме опция да забележим по какъв начин екранът се сгъва на открито и устройството както в прегънат, по този начин и в разгънат тип предлага екран, която покрива на процедура целия челен панел.

В момента текът договаряния с другите търговски вериги и не е напълно ясно по кое време и на каква цена ще се предлага моделът в България, само че това най-вероятно ще се случи през август.

Това въпреки всичко е ранен първообраз, само че беше в действителност завладяващо да го разгледаме. В прегънат тип екраните са два: 6,6-инчов с резолюция 2480х1148 пиксела и съответствие на страните 19,5:9 плюс 6,38-инчов екран с резолюция 2480х892 пиксела и съответствие на страните 25:9, като в оставеното огоре растяние е сложена камерата. В разгънат тип се образува един общ огромен 8-инчов екран с резолюция 2480х2200 пиксела.

Особеното е, че и в двата случая сгъваемият смарт телефон на Huawei си остава тъничък. В режим на таблет устройството е фино едвам 5,4 мм, а в режим на смарт телефон – 11 мм . И още, Mate X се причисли към групата мобилни устройства с поддръжката на 5G мрежите от ново потомство с помощта на тандема, формиран от системата върху чипа Kirin 980 и модема Balong 5000.
Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР