kaldata.comYouTube заяви, че ще намали броя на видео клиповете, които

...
kaldata.comYouTube заяви, че ще намали броя на видео клиповете, които
Коментари Харесай

YouTube ще блокира видеа, които твърдят, че 5G е причината за коронавируса

kaldata.com

YouTube съобщи, че ще понижи броя на видео клиповете, които биват препоръчвани за гледане на потребителите на своята платформа, които популяризират погрешни изказвания, че 5G технологията е обвързвана с ковид, оповестяват от The Guardian.

Компанията оповести, че ще отстранява видео клипове, които нарушават разпоредбите и стандартите на общността. Единствено компромис ще бъде изработен за тематично тайни видеа към 5G, в които коронавирусът не се загатва директно, като тези видеа платформата дефинира за „ граничната линия на допустимост “. Видео клиповете, които вършат безапелационна връзка сред 5G и новият ковид обаче ще бъдат или премахвани или мощно ограничавани. Мерките на известната платформа идват откакто през последните 24 часа бяха подпалени над 7 5G базови станции на мобилни оператори във Англия, като една от тях в действителност даже не е 5G, само че палачите ѝ явно не са създали особена разлика.

Говорител на YouTube сподели пред The Guardian, че има „ ясни политики, които не разрешават видео клипове, популяризиращи голословни медицински хипотези с изрично крайни позиции, които биват популяризирани от лица, които нямат здравно обучение “, добавяйки, че платформата към този момент е почнала да понижава препоръчването на видео клипове съдържащи тайни теории, свързани с 5G и ковид, които могат да дезинформират всеобщо потребителите по света или даже да доведат до крайни дейности като подпалването на скъпа частна благосъстоятелност, каквато са клетките на мобилните оператори.

Времената на рецесия са сложни за всички ни на доста равнища, изключително пък когато става въпрос за рецесия, която директно визира публичното ни здраве и даже може да заплаши оцеляването. В такива моменти, като чели суматохата и паниката са толкоз засилени, че ни изпразват от всякакво друго субективно наличие, с изключение на самият обект на рецесията – в тази ситуация ковид.

В последните няколко седмици започнахме все по-често да ставаме очевидци на изявления в обществените мрежи и платформите за видео шерване като YouTube на тайни теории, които настояват, че коронавирусът не съществува, а признаците и смъртните случаи са подбудени от въвеждането на 5G мрежите в доста развити страни по света или че е породен от базовите станции на 5G. През последните две седмици учените на няколко пъти опровергаха сходни изказвания, само че общественото тяло на обществото е комплициран и особен механизъм и престижите постоянно не са задоволителни, в случай че не са властнически. Така например днес стана ясно, че макар изказванията на научната общественост англичани са запалили 5G кафези на мобилните оператори, защото считат, че точно те са повода за надвисналата международна здравна рецесия.

Във времена като тези, изключително значимо е да запазим сериозното си мислене, емпатията и вярата в престижите, защото крайните дейности потвърдено не са от изгода на никого.

PETEL.BG се дистанцира през цялото време от съобщаването като изключителна вест на броя на умряли остарели хора в Италия, Испания и други страни с огромен % възрастно население.

Засега няма никакви данни, които да демонстрират, че има някакво нарастване на междинната сезонна смъртност в нито една от страните, което да постанова тази статистика да се оповестява като изключителна вест.

Информирайте се от достоверни източници!

Не се подавайте на операции и на евентуални опити на измамници и политици да употребяват изключителната финансова рецесия за користни персонални цели.

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html и тук
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:
`` Последни вести `` рекламаФорумФорум--> --> `` реклама
`` реклама За Петел|Рекламни тарифи|Условия за ползване|Правила|КонтактиВсички права непокътнати © 2011 - 2020 Petel.bg Изработка и техническа поддръжка <
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР