kaldata.comСлед последния развой на събитията нова услуга доби популярност в

...
kaldata.comСлед последния развой на събитията нова услуга доби популярност в
Коментари Харесай

Вече не ви трябва акаунт, за да влезете във видео среща в Skype

kaldata.com

След последния процес на събитията нова услуга доби известност в онлайн мрежите. Това е Zoom, която разрешава на потребителите да влизат в конферентни срещи без дори да имат регистрация в системата – единствено име е належащо за логване в системата.

Сега същото нещо се пробва да вкара и Microsoft в приложението, просъществувало десетилетие преди Zoom – Skype. За него дебютира функцията  Meet Now . Компанията написа пост в Twitter, с който разгласи новата услуга.

С Meet Now потребителите-домакини могат да започват скайп среща в границите на едвам три клика. Не е нужно да имате нито регистрация, нито конфигурирана стратегия. Всичко се случва в уеб браузъра ви, като за момента поддържаните са единствено  Гугъл Chrome и Microsoft Edge . Когато стартирате срещата, изпращате линк към нея на хората, с които би трябвало да се видите, и стартирате да поддържате връзка. Ако другите имат конфигуриран Skype и профил в системата, връзката ще се отвори непосредствено от приложението.

Предложението на Microsoft идва в синхрон с редицата обвинявания, отправени към Zoom за непозволено шерване на персонални данни с други компании. От компанията увериха, че работят интензивно, с цел да оправят всеки проблем и бъг. От друга страна огромен брой консуматори бързо привикнаха да работят с новата стратегия и промяната на софтуера би забавила естествената им работна динамичност. Microsoft и Skype надали ще откраднат толкоз консуматори, колкото би желал софтуерният колос.

PETEL.BG се дистанцира през цялото време от съобщаването като изключителна вест на броя на умряли остарели хора в Италия, Испания и други страни с огромен % възрастно население.

Засега няма никакви данни, които да демонстрират, че има някакво нарастване на междинната сезонна смъртност в нито една от страните, което да постанова тази статистика да се оповестява като изключителна вест.

Информирайте се от достоверни източници!

Не се подавайте на операции и на евентуални опити на измамници и политици да употребяват изключителната финсова рецесия за користни персонални цели.

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html и тук
--> --> --> --> ``
реклама
`` Последни вести `` рекламаФорумФорум--> --> `` реклама
`` реклама За Петел|Рекламни тарифи|Условия за ползване|Правила|КонтактиВсички права непокътнати © 2011 - 2020 Petel.bg Изработка и техническа поддръжка Дот Медиа
НАПИШИ КОМЕНТАР