kaldata.comСчитано от началото на този ден YouTube понижава качеството на видеото в

...
kaldata.comСчитано от началото на този ден YouTube понижава качеството на видеото в
Коментари Харесай

YouTube намалява качеството на видеото в целия свят

kaldata.com

Считано от началото на този ден YouTube  намалява качеството на видеото в целия свят . Това решение е взето за понижаване на трафика и натоварването на провайдърите по време на пандемията от новия ковид.

Представители на YouTube обявиха, че през идващия най-малко един месец на потребителите по дифолт ще бъдат показвани клипове с ниско качество, само че резолюцията може да бъде нараснала ръчно. Да напомним, че видео хостингът YouTube принадлежи на холдинга Alphabet Inc, главен участник в който е Гугъл. Корпорацията съблюдава напътствията на управляващите и на регулаторните органи, които се обърнаха към към огромните компании, предлагащи поточни онлайн услуги, в това число Netflix и Amazon, с цел да понижат качеството на стрийма.

През последните дни потреблението на стрийм услугите внезапно набъбна, тъй като стотици милиони хора си останаха у дома, с цел да може да се спре разпространяването на ковид. Специалистите на Гугъл оповестиха, че гледането на видеа е повишено най-много по-време на работните часове на деня. Досега през този интервал стрийм трафикът нормално намаляваше.

YouTube стартира да лимитира качеството на видеото според от пропускателната дарба на интернет връзката на потребителя. YouTube и Гугъл са твърде скептични към изказванието, че тези дни, а може би и месеци, могат да зародят компликации с интернет връзките, само че реши да вземе предварителни ограничения, като се съобрази с непрестанно растящото безпокойствие на държавно равнище.

PETEL.BG приканва: Останете си у дома, в случай че можете. Не се презапасявайте и запазете успокоение! Следвайте инструкциите на Националния действен щаб за битка с ковид. Информирайте се единствено от достоверни източници на информация!

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html и тук
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:
`` Последни вести `` рекламаФорумФорум--> --> `` реклама
`` реклама За Петел|Рекламни тарифи|Условия за ползване|Правила|КонтактиВсички права непокътнати © 2011 - 2020 Petel.bg Изработка и техническа поддръжка Дот Медиа ``
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР