kaldata.comПрезидентът на САЩ Доналд Тръмп в сряда засили мерките на

...
kaldata.comПрезидентът на САЩ Доналд Тръмп в сряда засили мерките на
Коментари Харесай

След трите смъртни случая, Тръмп иска забрана на ароматизираните електронни цигари

kaldata.com

Президентът на Съединени американски щати Доналд Тръмп в сряда ускори ограниченията на американското държавно управление против производителите на електронни цигари, като предложи възбраната на ароматизираните вейпинг артикули. Загрижеността за здравето при приложимост на електронни цигари се усили през последните месеци на фона на зараза от съществени белодробни болести, които доведоха до три смъртни случая, заради приложимост на електронни цигари или Vape, за което ви съобщихме.



 

Решението на Тръмп идва дни, откакто Адиминстрацията по храните и медикаментите (FDA) изпрати предупредително писмо до Juul Labs, която се беше заела да изследва какво е предизвикало белодробните болести и смъртните случаи, с което задължава компанията да заяви, че електронните цигари са „ изцяло безвредни “.

Администрацията на Тръмп желае и възбрана на всички ароматизирани вейпинг артикули без тютюн, съгласно отчет на CBS News в сряда. Bloomberg заяви, че съгласно Тръмп електронните цигари са проблем.

„ Може да се наложи да вземем съществени ограничения против това. Не можем да позволим хората да се разболяват. Умират хора. “, съобщи президентът в сряда в Белия дом.

The White House @WhiteHouse

.@SecAzar on President @realDonaldTrump`s e-cigarette announcement:

 Вграден видеоклип

4 023

21:01 ч. - 11.09.2019 година

Информация за реклами в Twitter и дискретност

2 402 души приказват за това

 

 

Алекс Азар, секретар по опазването на здравето и човешките услуги, съобщи, че DFA възнамерява премахването на всички аромати и усети за електронни цигари като се изключи течностите на тютюн, които към момента ще могат да се продават. Според секретаря, производителите на ароматизирани вейпинг артикули въпреки всичко ще могат да подават заявки за утвърждение до FDA, за одобрение и стартиране на техния артикул назад на пазара, като концепцията е да се затегнат контролът и сигурността.

„ Виждаме растеж при използването на електронни цигари и Vape при деца и младежи в гимназиите и междинните учебни заведения. Трябва да спрем това! Ще имаме цяло потомство деца, които са пристрастени към никотина, и това е просто извънредно! “, съобщи Алекс Азар в обява в  Twitter акаунта на  Белия дом в сряда.

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментар
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР