kaldata.comПомните ли, че преди Messenger беше част от Facebook приложението? Facebook търси

...
kaldata.comПомните ли, че преди Messenger беше част от Facebook приложението? Facebook търси
Коментари Харесай

Facebook тества вграждането на Messenger обратно в главното си приложение

kaldata.com

Помните ли, че преди Messenger беше част от Фейсбук приложението? Facebook търси способи да възвърне остарялото време и да интегрира чатовете назад в обичайна апликация, вместо да кара потребителите да ги сменят непрестанно. След непредвидени открития в кода на софтуера компанията публично призна, че тества пращането на персонални известия в рамките на приложението.

Кодът е открит от Джейн Манчун Уонг (известна с разкриването и на други забавни функционалности, излизали по-късно в разнообразни приложения). С него Фейсбук получава цялостна смяна на интерфейса и директен път към Messenger. Но вместо той да води към приложението, пътят отваря специфична страница с достъп до всички чатове. Уонг акцентира, че Фейсбук приложението не има множеството специфични функционалности на Messenger като пращане на реакции, осъществяване на диалози и даже качване на фотоси. Отговорът на компанията е, че тя няма да отстранява Messenger като приложение с повече варианти, даже в случай че тестванията станат обществени.

Промяната може би е обвързвана със слуховете, че Фейсбук желае да сплоти платформите за пращане на известия на Messenger, Instagram и WhatsApp в едно приложение. В изказване пред New York Times, представител на обществената мрежа показа, че тя работи „ с цел да доставим най-качествените прекарвания. А хората желаят изпращането на известия да е бързо, просто, надеждно и несъмнено. Ние търсим способи да създадем чат продуктите ни по-защитени, с цел да можете потребителите да се свързват с приятелите и фамилията си по-лесно… “

Преди 2014-та година Messenger беше вградена функционалност във Фейсбук приложението, само че беше отделена в лично приложение. Тогава компанията показа, че по този начин пращането и приемането на известието ставало по-бързо. Сегашният ход е в действителност непредвиден и Фейсбук не оповестява повода за тази неочаквана смяна. Освен потвърждението, че фактически се организират проби, компанията не показа нищо друго.

ВЪВ ВРЪЗКА С ИЗГОТВЕНИЯ ОТ ГЕРБ ЗАКОН ЗА ЦЕНЗУРА НА МЕДИИТЕ В ИНТЕРНЕТСПИРАМЕ ВЪЗМОЖНОСТТА ЗА ПИСАНЕ НА КОМЕНТАРИ БЕЗ АВТОР В САЙТА!

ЗА ДА КОМЕНТИРАТЕ СТАТИЯТА, МОЛЯ, РЕГИСТРИРАЙТЕ съдебна експертиза ЗА СЕКУНДИ ТУК - https://petel.bg/registration.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР