kaldata.comМоже би за много малко хора има значение чия собственост

...
kaldata.comМоже би за много малко хора има значение чия собственост
Коментари Харесай

WhatsApp и Instagram вече ще включват Facebook в името си

kaldata.com

Може би за доста малко хора има значение чия благосъстоятелност са  Instagram  и  WhatsApp  – мрежи, поддържани от една компания. За Facebook обаче има значение да ви каже, че точно Фейсбук има двете приложения и каквото вършиме в тях, минава през тази компания. Затова доста скоро марките ще трансформират името си на „ Instagram from Фейсбук “ и „ WhatsApp from Фейсбук „. Информацията бе оповестена тази седмица от представители на обществената мрежа.

Фейсбук показа пред The Information: „ Искаме да създадем по-ясни продуктите и услугите, които са част от Фейсбук „. Фактически приложенията няма да трансформират измяната си на вашия начален екран на мобилното ви устройство или районен съд. При изтеглянето им от виртуалните каталози обаче ще виждате марката на Фейсбук на техните страници. Подобно нещо се случи и с една от последните придобивки на Фейсбук – Oculus.

Ходът беше от дълго време предстоящ – блогърката Джейн Мачун Уонг разясняваше за него в Twitter още през март. Все още не е ясно дали компанията е принудена да постъпи по този начин от следствието на FTC, която обвинява Facebook в монополизиране на медията след закупуването на тези компании. Не че Цукърбърг би бил кой знае какъв брой обиден от това. Промяната на името няма да направи приложенията повече или по-малко известни, в най-лошия случай би подтикнала потребителите да са по-внимателни за своята сигурност. Не е ясно тъкмо по кое време Фейсбук публично ще промени наименованията на услугите. Вероятно компанията ще го направи ненадейно и неусетно.

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР