kaldata.comКитайската информационна агенция Синхуа взе на работа първата в света

...
kaldata.comКитайската информационна агенция Синхуа взе на работа първата в света
Коментари Харесай

Ето я и първата в света цифрова телевизионна водеща

kaldata.com

Китайската осведомителна организация Синхуа взе на работа първата в света цифрова телевизионна водеща.

Синхуа заяви, че т ова е кибернетичната жена с име Син Сяомен , създадена взаимно с компанията Sogou, занимаваща се с търсене и индексиране на информацията в Глобалната мрежа. Всъщност точно Sogou е основателят на този изкуствен интелект. Тя ще оповестява съвещанията на китайското заседание на народните представители и китайския съвещателен комитет. Това в действителност са основните политически събития в тази страна.



Да си напомним, че през месец ноември предходната година в Синхуа се появицифровият ефирен водещ Чжан Чао. Към сегашен ден той е съобщил 3400 телевизионни вести с обща дълготрайност над 10 000 минути. Но в този момент стана известно, че той ще бъде уволнен и на неговото място ще бъде назначена по-съвършената вересия Син Сяохао, който може да става от мястото си и да жестикулира.

През последните години Синхуа интензивно опитва с публицистика, основана на логаритми с детайли на изкуствен интелект. През 2017 година организацията стартира с цифровата водеща Цзя Цзя. Тя приличаше на млада жена, облечена в обичайни за Китай облекла. Цзя Цзя трябваше да вземе изявление от ИИ специалиста на Wired Кевин Кели, само че не се оправи и правеше паузи от над 10 секунди. Оттогава цифровите телевизионни водещи на Синхуа бяха доста усъвършенствани.

ВЪВ ВРЪЗКА С ИЗГОТВЕНИЯ ОТ ГЕРБ ЗАКОН ЗА ЦЕНЗУРА НА МЕДИИТЕ В ИНТЕРНЕТСПИРАМЕ ВЪЗМОЖНОСТТА ЗА ПИСАНЕ НА КОМЕНТАРИ БЕЗ АВТОР В САЙТА!

ЗА ДА КОМЕНТИРАТЕ СТАТИЯТА, МОЛЯ, РЕГИСТРИРАЙТЕ съдебна експертиза ЗА СЕКУНДИ ТУК - https://petel.bg/registration.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:
-->
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР