kaldata.comGoogle добавя нова много полезна функционалност към Google Lens –

...
kaldata.comGoogle добавя нова много полезна функционалност към Google Lens –
Коментари Харесай

Google вече може да превръща ръкописен текст в печатен

kaldata.com

Гугъл прибавя нова доста потребна функционалност към Гугъл Lens – мулти функционален инструмент за различаване и дигитализиране на ръкописен текст. Вече можете да копирате и въвеждате ръчно написани бележки от телефона си посредством камерата в Гугъл Notes, макар че все още функционалността работи добре единствено с доста явен и чист почерк.

За да употребявате новата функционалност, би трябвало да имате най-новата версия на Гугъл Chrome, както и независимото приложение Гугъл Lens на Android или iOS смарт телефона. Също по този начин, ще би трябвало да сте влезнали от един и същи акаунт и на двете устройства.

След това просто насочете камерата към някой ръкописен текст, маркирайте го на екрана и изберете прекопирване. След това можете да отидете до всеки един документ в Гугъл Документи, да натиснете Редактиране и по-късно Поставяне, с цел да поставите ръкописно прелюдия текст – и voila, резултатът е налице (в взаимозависимост от почерка ви, схваща се).

В нашите проби, функционалността беше безупречна, стига почерка да е задоволително явен.. Ако не пишете спретнато, несъмнено ще получите печатни неточности. Но това въпреки всичко е потребна функционалност, която е изключително ефикасна във време, когато доста хора към този момент работят от у дома и разчитат на безкрайни описи със задания, с цел да внесат някакъв нюх за ред в деня си.

В допълнение към новата функционалност за прекопирване и слагане, Гугъл също вкарва инструмент за изговаряне. Просто маркирайте дума в Lens и докоснете бутона с надпис „ Чуй “, с цел да чуете по какъв начин се произнася. (Това е налично към този момент единствено в Android и скоро се чака интеграция и в iOS.) Можете също по този начин да потърсите концепции с Lens, като търсите изречения като „ гравитационни талази “, с цел да получите действителни резултати от търсенето с Гугъл. Това е евентуално доста комфортно, в случай че вършиме учебна работа или помагате на децата си в техните домашни.

Всички тези функционалности са добре пристигнали за потребителите на Гугъл Lens, което до момента беше приложение, което по-скоро обещаваше повече улеснения, в сравнение с в действителност предлагаше… И в този момент наподобява тези нови благоприятни условия, могат доста да улеснят организирането на работата и подреждането на персоналните бележки.

Гугъл Lens беше показан на форума за разработчици Гугъл I/O през 2017 година (който тази година ще се организира напълно в онлайн среда), само че през от този момент до момента приложението беше по-скоро една идея с доста благоприятни условия и ниска осъществена практическа полза. Изглежда обаче това е на път да се промени.

PETEL.BG се дистанцира през цялото време от съобщаването като изключителна вест на броя на умряли остарели хора в Италия, Испания и други страни с огромен % възрастно население.

Призоваваме за съблюдаване на предписанията и ограниченията, само че посредством осъзнатост, а не посредством упорито всяване на суматоха и боязън.

Пазете възрастните и хронично болните хора.

Нечистоплътно и рисково е потреблението на страха на хората за трупане на политически рейтинг.

Информирайте се от достоверни източници!

Не вярвайте на организация "Една Жена Каза ". Търсете първоизточника извора на информацията в непознатите медии! Не вярвайте на всеки преводен материал без да видите оригинала. Не вярвайте на всеки материал в непознатите медии.

Те постоянно търсят сензации и драматизъм, тъй като, за разлика от множеството медии в България, се намират в действителна пазарна конкурентна среда и тематиката "Ковид 19 " им носи преимущество над останалите, посещаемост, гледаемост, тираж и пари. Доверете се на разсъдъка си, а не на страстите и страха си. Преценете дали материалът търси пазарноориентирана сензационност, дали обслужва политически ползи или желае да ви осведоми въз основата на научни експертни данни и числа.

Примери за подправени вести за ковид:
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР