kaldata.comФондацията на Бил Гейтс строи фабрики, за да произведе седем

...
kaldata.comФондацията на Бил Гейтс строи фабрики, за да произведе седем
Коментари Харесай

Бил Гейтс ще финансира създаването на 7 ваксини за COVID-19

kaldata.com

Фондацията на Бил Гейтс строи заводи, с цел да създаде седем ваксини, макар че знае, че евентуално единствено една от тях ще проработи.

Борбата с пандемия включва доста движещи се елементи. Това стана ясно на доста от нас по способи, които до момента не сме и подозирали. Съединени американски щати е една от най-тежко засегнатите страни, като животът на съвсем цялото население е сложено на пауза. Около 90 % от страната е под карантина, което накара милиони хора да измислят метод да работят от у дома.

От всички тези елементи, една от най-важните е създаването на ваксина, която може да предотврати по-нататъшното разпространяване на вируса. Бил Гейтс има опит в тази област посредством фондацията си, която от известно време насам работи по изследвания на инфекциозни заболявания и финансира ваксини. Миналогодишната работа на фондацията Bill and Melinda Gates съумя съвсем напълно да заличи вируса на полиомелита от Нигерия, една от последните му горещи точки.

В допълнение към този опит, Гейтс има и различен значим запас, необходим за прекъсването на пандемията – парите, които са нужни за това да се случи. И той към този момент работи по забавянето на епидемията посредством даряване на проби, които могат да усилят потенциала за разкриване на инфектираните.

А в петък, Гейтс сподели пред Тревър Ноа, водещият на The Daily Show, че фондацията финансира построяването на заводи за седемте най-обещаващи претенденти за ваксина, макар че са изцяло наясно с обстоятелството, че единствено една ще бъде определена.

“We can save months, and every month counts. ” @BillGates and Trevor discuss combating coronavirus tonight at 11/10c pic.twitter.com/fYijnZa6tF
— The Daily Show (@TheDailyShow) April 3, 2020

Има нещо необикновено в разбирането, че огромна част от тези старания ще се провалят. Повечето ваксини, за които фондацията ще построи уреди за произвеждане, няма да влязат в приложимост. Тези уреди ще костват милиони – в случай че не и милиарди – с цел да се построят, макар че множеството няма да се употребяват за тази цел.
По думите на Гейтс: „ Ще ни коства пари, само че ще ни спести време. А тъкмо в този момент, времето е против нас. “
Преди някой да стартира да приказва за това по какъв начин тези пари могат да се употребяват по по-добър метод, замислете се, че цената която фондацията на Гейтс ще заплати е доста по-малка от цената на отлагането на ваксина за следващата година. Гейтс означи, че няколко милиарда в този момент могат да предотвратят няколко трилиона в стопански вреди породени от продължителна пандемия по-късно.

Тук си коства да се означи, че тъкмо тази настройка ще е от изгода на всеки бизнес в тези дни. Никой не знае сигурно какъв брой дълго ще продължи това. Милиони хора по света са изгубили работата си и стотици хиляди дребни бизнеси са затворили порти.

Точно в този момент се нуждаем от хора, които са подготвени да влагат в нещата, които ще създадат забележителна разлика. Това не се отнася единствено до милиардери с частни фондации, а и за всеки бизнесмен и притежател на дребен бизнес. Предизвикателството е да влагат в това, което ще бъде от най-голямо значение за техният бизнес, екип, консуматори и общности.

Някои от концепциите ще се провалят, само че по този начин доближаваме до тези, които – безусловно – ще трансформират света. Този вид мислене постоянно има положителен резултат.

 

PETEL.BG се дистанцира през цялото време от съобщаването като изключителна вест на броя на умряли остарели хора в Италия, Испания и други страни с огромен % възрастно население.

Засега няма никакви данни, които да демонстрират, че има някакво нарастване на междинната сезонна смъртност в нито една от страните, което да постанова тази статистика да се оповестява като изключителна вест.

Информирайте се от достоверни източници!

Не се подавайте на операции и на евентуални опити на измамници и политици да употребяват изключителната финансова рецесия за користни персонални цели.

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html и тук
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:
`` Последни вести `` рекламаФорумФорум--> --> `` реклама
`` реклама За Петел|Рекламни тарифи|Условия за ползване|Правила|КонтактиВсички права непокътнати © 2011 - 2020 Petel.bg Изработка и техническа поддръжка Дот Медиа


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР