Калата се напил подобаващо с приятел предишната вечер. На път

...
Калата се напил подобаващо с приятел предишната вечер. На път
Коментари Харесай

Гръмна Сега: При Много Съмнителни Обстоятелства Пукна Страшилището На Българския Ъндърграунд, Ето Снимки!

Калата се напил уместно с другар предходната вечер. На път за дома си няколко пъти падал и си удрял главата.

Идвала Спешна помощ, медиците го молили да го закарат в болница, само че Калата изрично отказвал. Майка му му помогнала да се измие и оправи, поосвестила го, поставила го да легне. През нощта обаче Тодоров станал от леглото и паднал, удряйки си още веднъж главата, този път в раклата.

Отново отказал здравна помощ. Започнал да повръща, само че по данни на изстрадалата жена, когато тя излизала за работа, той задремал и всичко изглеждало обикновено.

Когато майката си върнала от работа, заварила сина си мъртъв.

Приживе Калата беше и неприкрит наркоман, не се знае от какво тъкмо е умрял, само че не е изключено да е или от предозиране, или от ударите в главата, или да се е задавил в съня си, разясниха осведомени.



Калоян Тодоров е престъпен воин, макар младата си възраст. Беше подлудил целия град, в този момент ще си отдъхнем. Непрестанно крадеше, биеше се и се държеше хулигански. Над 10 години от живота му са минали в пандиза. Преди време влетя с кон и каруца в басейна на прочут хотел и изправи на нокти и личния състав, и туристите, описват още хисарчани. Преди доста години бащата на Калата умрял от терзания по него.

Синът пребивал майката и бащата от пердах, тъй като непрекъснато желал пари за опиати. Първото му закононарушение било да отглежда марихуана вкъщи си, още тогава бащата доста се тормозил. Когато единият родител се споминал, Калоян почнал свиреп побой над дядо си и баба си, при които живеел кгато не бил в зандана. После се пренесъл да живее при майката, която също теторизирал. Тя е отказала аутопсия. Погребението на Калата ще бъде през днешния ден в курортния град.
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР