Каквото зависи от мен да подкрепя левицата да бъде силна,

...
Каквото зависи от мен да подкрепя левицата да бъде силна,
Коментари Харесай

След 11 години: Станишев се връща на политическата сцена у нас?

Каквото зависи от мен да поддържа левицата да бъде мощна, съответна, европейска, съвременна, ще го върша, съобщи досегашният президент на Партията на европейските социалисти (ПЕС) Сергей Станишев пред български публицисти на конгреса в Берлин. Вчера, след 11 години отпред, той съобщи поста на новоизбрания президент на ПЕС Стефан Льовен, съобщи Българска телеграфна агенция.

Попитан накъде ще поеме оттук насетне и ще влезе ли в борбата за БСП, Станишев помоли публицистите да му дадат малко отмора и разгласи, че ще оказва помощ на левицата. " Ако желаете, моят девиз е да направим БСП и левицата огромни още веднъж, да бъдем фактор, който задава дневния ред на страната, а не е просто присъдружна партия към някаква коалиция или към някой, който е по-добър или по-голям от нас. Това е унизително състояние за БСП ", разяснява той. По думите му, ако БСП е задоволително огромна и мощна и левицата е огромна и мощна, ще има място за всеки.
Станишев разяснява, че не е лице на опозицията и уточни, че в БСП има доста загрижени хора. " Трябва да осъзнаем, че през днешния ден на картата е въобще съществуването на БСП като политическа мощ, от която нещо зависи. Това е обща отговорност ", съобщи той.
Източник: inews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР