Каквото за Цецка, това и за Цецко. Това каза лидерът

...
Каквото за Цецка, това и за Цецко. Това каза лидерът
Коментари Харесай

Румен Петков: Каквото за Цачева, това и за Цветанов

Каквото за Цецка, това и за Цецко. Това сподели водачът на АБВ Румен Петков по време на конференция във връзка със абсурда с жилищата и оставката на Цецка Цачева като правосъден министър.

Петков уточни, че Цветанов сега е на инструктаж в Съединени американски щати. Като се върне, самоуверено с куфара за село и да изяснява там на комшиите по какъв начин той икономисва 15 хиляди на месец, съобщи водачът на АБВ. Той уточни, че в АБВ е предизвестил младежите да внимават с тъщите.

Българска социалистическа партия трябваше да желае анкетна комисия и избор на съмнение за жилищата. Ръководството на Българска социалистическа партия три дни си мълча. Адекватното деяние е тутакси, влизане в Народното събрание и искане за назначение на парламентарна анкетна комисия, която да проверява случая, сподели Петков и изясни, че тази комисия е трябвало да бъде доминирана от опозицията.

Парламентарна анкетна комисия с един единствен претекст – към този момент един път институциите обясниха по какъв начин на Цецо тъщата му дала пари от пенсията си за 6 жилището. Цветановщината стига до там, че жилището, който им коства 1,6 млн. лева Какво значи това 160 хиляди лева на година, добави още Петков.

Той попита от какво е спестявал Цветанов. Това безмълвие, това неискане на анкетна комисия, значи да оставим тези, които ни обясниха, че тъщата му е дала 6 жилището, в този момент да кажат, че зет му е дал седмия, разяснява още Петков.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР