Каквото за Цецка, това и за Цецко. Така лидерът на

...
Каквото за Цецка, това и за Цецко. Така лидерът на
Коментари Харесай

Румен Петков настоява: Каквото за Цецка, това и за Цецко

Каквото за Цецка, това и за Цецко . Така водачът на АБВ Румен Петков разяснява събитията към скандалните покупко-продажби с парцели на висши членове на ръководещите от ГЕРБ и оставката на правосъдния министър Цецка Цачева.

Петков беше безапелационен, че по случая е било наложително Българска социалистическа партия да упорства за анкетна комисия и избор на съмнение поради жилищата.

" Ръководството на Българска социалистическа партия три дни си мълча . Адекватното деяние е тутакси, влизане в Народното събрание и искане за назначение на парламентарна анкетна комисия, доминирана от опозицията и управлявана от опозицията, която да проверява случая, с един единствен претекст - произхода на средствата ", уточни Петков.
 Цветанов пита дали след инспекциите ще получи опрощение
Цветанов пита дали след инспекциите ще получи опрощение

Няма нищо нелегално към моите парцели, уверен вторият в ГЕРБ

В подтекста на скандалния апартамент на Цветан Цветанов ( " Цецко " ), Румен Петков направи следната сметка: " Апартамент, който има, коства 1,6 млн. лева по груби сметки. Какво значи това - 160 хиляди лева на година за последните 10 години деен политически живот . Означава, че той е спестявал по жестоко 15 000 лв. на месец . Това безмълвие, това неискане на анкетна комисия, значи да оставим тези, които ни обясниха, че тъщата му е дала 6 жилището, в този момент да ни обяснят, че баджанакът му е дал седмия. Ръководството на Българска социалистическа партия си мълча три дни, тъй като не знае какво да направи - по какъв начин да слугува на Цветанов и да го пита по едно и също време - ти от кое място взе 1.6 млн . ".

Румен Петков съобщи, че Българска социалистическа партия не желали необятна лява коалиция, тъй като това било срещу ползите на Цветан Цветанов .
 Цветанов вижда предизборна логичност в офанзивите против себе си
Цветанов вижда предизборна логичност в офанзивите против себе си

Това е опорна точка на Българска социалистическа партия

" Поради отвод на ръководителя на Българска социалистическа партия, като този отвод е стимулиран от обстоятелството, че това е срещу ползите на господин Цветан Цветанов, а госпожа Нинова няма да тръгне против тях . На повърхността е това, че тя до момента, като ръководител на Българска социалистическа партия, не е споделила една неприятна дума по адрес на Цветан Цветанов . А единственият мотив на Борисов да държи Цветанов са изборните резултати. Друг е въпросът по какъв начин той ги реализира и с какви принадлежности управлява Корнелия Нинова ", разяснява водачът на АБВ.

" Много брутално беше общото гласоподаване в края на предходната година на измененията в енергийната тактика, които на практика подсигуряват грабеж; Българска социалистическа партия излезе отвред и остави ГЕРБ във всички институции да прави, каквото пожелае ; Българска социалистическа партия извади членовете си от НСОРБ; Липса на мнения от страна на Българска социалистическа партия по многото образци за корист с власт от страна на ръководещата партия, както и липса на отбрана на упрекнатите в злоупотреби хора с властови позиции и Българска социалистическа партия ", посочи Румен Петков..
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР