Каквото сам си направиш, никой не може да ти го

...
Каквото сам си направиш, никой не може да ти го
Коментари Харесай

Васил Божков: Каквото сам си направиш, никой не може да ти направи

" Каквото самичък си направиш, никой не може да ти го направи... Успех на " Левски " - по този начин предприемачът Васил Божков и досегашен финансов покровител на отбора разяснява обстановката минути, откакто разгласи, че ще даде мажоритарния пакет акции на " сините " на Наско Сираков " при единодушие от негова страна ".

Каквото самичък си направиш, никой не може да ти го направи...
Успех на " Левски ". #БъдетеЗдрави
— Vassil Bojkov (@BojkovVassil) May 22, 2020

Сираков беше подсилен от над 28 000 консуматори на " Facebook ". Именно в обществената мрежа Божков провежда анкета за нов притежател на мажоритарния пакет акции на клуба (86,6%). Голмайстор номер 1 в историята на " Левски " изпревари депутата от Движение за права и свободи Делян Пеевски, сръбския наркобос Сретен Йосич и министър-председателя Бойко Борисов.
Божков: Сираков ще получи акциите на " Левски " при негово единодушие Анкетата на предприемача завърши
Самият Сираков към този момент съобщи своето предпочитание да има акциите в предаването " 120 минути ". Повечето от почитателите също поддържаха концепцията той да се трансформира в мажоритарен притежател на клуба.

Снимка: Lap.bg

След обявата на Божков, Сираков благодари на феновете, предприемача и фактическия притежател на акциите Георги Попов.
Наско Сираков благодари на почитателите, Божков и Попов Легендата на "Левски " с изказване пред уеб страницата на клуба
Кризата във футболен клуб " Левски " продължава да бъде съществена спортна тематика. 86,6% от акциите на " сините " сега се намират на стадион " Георги Аспарухов ", а притежателят им е неразбираем. Те бяха джиросани на Бойко Борисов от притежателя им в последната година - Георги Попов, който е доближен до предприемача Васил Божков. Премиерът отхвърли да ги одобри.

И Божков, и Попов са в Дубай, откакто им бяха повдигнати обвинявания от българската прокуратура.

Финансовата рецесия в " Левски " настъпи след измененията в Закона за хазарта през януари. Те засегнаха главния спонсор на клуба - компания за лотарийни игри, благосъстоятелност на Божков. Оттогава " сините " се устоят от дарения и продажба на билети, абонаментни карти и продукти. Наскоро от управлението одобриха подаяние в размер на 500 000 лева от Делян Пеевски, макар че част от последователите се оповестиха срещу.
" Левски " одобри дарението на Пеевски. Търси още 2,5 млн. лв. (ВИДЕО) "Сините " привикват Общо заседание на 6 юли
Футболистите не са получили всичките си заплати и могат да разтрогнат договорите си когато и да е. Засега сходни индикации няма.

В тази обстановка, посредством отворено писмо в медиите, почитателите на " Левски " желаеха подпомагане от Бойко Борисов за анулация на запорите върху сметките, по които Божков спонсорира клуба. Ако това е невероятно, те желаеха безлихвен заем за " Левски ". От своя страна Борисов съобщи, че страната би помогнала финансово на " сините ", само че единствено при промяна на собствеността. Министърът на финансите Владислав Горанов разяснява, че на този стадий сходна опция не съществува.

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР