„Каквото и да става, никога не предавай музиката“. Това е

...
„Каквото и да става, никога не предавай музиката“. Това е
Коментари Харесай

Симона Загорова: Най-ценният съвет от майка ми е никога да не предавам музиката

„ Каквото и да става, в никакъв случай не предавай музиката “. Това е най-ценният съвет, който примата на поп-фолк музиката у нас – Глория, е дала на щерка си Симова, описа самата тя.

В предаването „ Тази неделя “ Симона Загорова поздрави майка си, която на 28 юни има рожден ден.

„ Има моменти, в които всеки човек губи религия в нещо, което е желал. В един миг се питаш: „ Защо да го върша? “. Това са естествени човешки моменти, само че постоянно ми изплуват тези нейни думи. Благодаря за тях, тъй като доста пъти са ме спасявали “, показа надарената Симона.
Симона Загорова от " Гласът на България ": Не чаках такава реакция Защо дъщерята на Глория избра тима на Иван Лечев?
Младата жена е тръгнала по стъпките на родителите си, а скоро ще издаде и първия си независим албум. Има цели 4 дуета с Глория, само че неотдавна показа и първата си ария с татко си – Илия Загоров. Тя се споделя „ Това съм аз “, а текста и музиката са на Симона, описа тя: „ Когато работиш с непознати хора, има една граница, оттатък която не си разрешават всичко да ти кажат в очите, до момента в който при родителите е – каквото им е на акъла, незабавно го изстрелват “.

Симона Загорова показа още, че е щастлива освен в професионалния, само че и в персоналния си живот. В обществените мрежи тя разгласява фотоси с половинката си: „ Той е още студент, има упоритости за собствен бизнес след време по специалността му. Много готин човек, доста безоблачен, ухилен – разбираме си и се обичаме, приветствам го “.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР