Каквото и да става комикът Ненчо Балабанов никога не се

...
Каквото и да става комикът Ненчо Балабанов никога не се
Коментари Харесай

Ненчо Балабанов приятел с бившите си жени

Каквото и да става комикът Ненчо Балабанов в никакъв случай не се разделя на нож с някогашните си гаджета, научи HotArena.

Преди време звездата на „ Господари на ефира ” постави точка на връзката си с певицата Йоанна, само че двамата не престават да са в другарски връзки. По същия метод, въпреки от дълго време да е разграничен с майката на сина си Богомил, двамата са съумели да запазят добра връзка между тях. Като родители имат цялостен синхрон в грижите и възпитанието на детето си, похвали се неотдавна артистът, написа Уикенд.

„ Майката дава едно, бащата друго. Хората са споделили: „ Тате носи, мама меси ” и има доста мъдрост в тази сентенция. Важен е салдото сред двамата родители . И макар че с майката на Богомил не живеем дружно, се веселя, че съумяваме да го реализираме и се надявам постоянно да е по този начин. Важно е едно дете да усеща, че е обичано и подкрепяно и наедно с любовта, която получава, да му предадеш и част от опита, който ти към този момент си натрупал ”, споделя Ненчо.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР