Каквото и да си говорим Леброн Джеймс е пример за

...
Каквото и да си говорим Леброн Джеймс е пример за
Коментари Харесай

Обувките на Краля

Каквото и да си приказваме Леброн Джеймс е образец за подражателство. Отдадеността му към това, което прави, е пословична, а не трябва да забравяме и даренията, които Краля, както е прочут Джеймс, прави.

 Леброн Джеймс отвори учебно заведение за деца в риск
Как Леброн Джеймс оказва помощ на децата

I Promise School ще даде късмет за развиване на доста деца

Предстои му да потвърждава на какво е кадърен за следващ път, само че този път в Лос Анджелис. За да го направи обаче би трябвало да разполага с в действителност положителни обувки. Точно такива претендират да бъдат LeBron 16 , чиято горна част е от мрежеста материя.

 Снимка 380314

Тя обаче е задоволително здрава, с цел да издържи на всевъзможни натоварвания и най-важното - да не провокира и минимално закъснение на придвижванията. Това самобитно плетиво е наречено Battleknit 2.0. Подобно е употребявано и в предните обувки на Леброн Джеймс, само че Battleknit 2.0, несъмнено, е усъвършенствано.

 Леброн Джеймс и Райън Куглър в продължението на
" Космически забивки " се завръщат

Кой ще заеме мястото на Майкъл Джордан

 Снимка 380315

LeBron 16 също по този начин са и по-ниски от предшествениците си LeBron 15, с цел да доставят оптималната независимост при придвижване. Езикът пък е кожен, с цел да разреши по-лесно обуване.

 Новият екип на Лейкърс и възраждането на една епоха
Какво ще възроди Лейкърс

Ще съумеят ли Леброн Джеймс и компания да върнат златните времена

 Снимка 380316

Подметката е снабдена със запазената марка на Nike - платформата Max Air. Обувките на Краля към този момент са пуснати в продажба, като цената им е 185 $ .

 Дуейн Джонсън и Under Armour с нова сбирка за спорт
Дуейн Джонсън желае да упражняваме и изглеждаме като него

" Не просто упражнявам, подвигам тежко и се потя, а построявам привички "

За първи път пък се чака да забележим Леброн Джеймс с тях на 18 октомври, когато Лос Анджелис Лейкърс ще изиграят първия си дуела от новия сезон против Портланд. Приятна вест е, че почитателите на Краля ще могат да видят обувките му и в играта NBA 2K19 .

Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР