Каквото и да си говорим и колкото и да се

...
Каквото и да си говорим и колкото и да се
Коментари Харесай

Как първата среща да не е провал

Каквото и да си приказваме и колкото и да се самозалъгваме, първата среща си е огромен стрес. От това какво да облечем, през мястото на осъществяване, до запълването на всяка минута, с цел да няма неудобно безмълвие.

Добре знаем, че външния тип е от значително значение за положителното първо усещане. Но в случай че с него сме спечелили индивида против нас, а щом си отворим устата всички розови илюзии се изпарят, възможностите ни внезапно се стопяват до нулата. Затова е добре да знаем какви ги приказваме.

Ето някои подобаващи тематики и други, които да заобикаляме, в случай че желаеме първата среща да не е и последна.

 Снимка 340706

Това да

Признание: Няма нищо ужасно и срамно в това да си признаем, че сме леко изнервени. Шансът индивидът против нас да се усеща по безусловно същия метод е значителен. С признанието ще отпуснем напрежението и диалогът ще тръгне по-непринудено.

Родно място: Да разкажем къде сме родени и кое място усещаме собствен дом (защото може да са две разнообразни места), ще каже доста за нас. А и когато приказваме за нещо, което ни е толкоз на сърце, терзанието ще изчезне незабелязано.

Любими дестинации: Малко са хората, които не си падат по пътуванията и откриването на нови кътчета от света. Ако споделим кои са нашите обичани, нищо чудно някои от тях да се припокриват с тези на събеседника. А, в случай че всичко протече добре, след време може да създадем общи мемоари.

Мечти и стремежи: Доста съкровена тематика, само че няма потребност да навлизаме в най-личните детайлности. По-скоро можем да споделим, че желаеме да скочим с парашут или да обиколим с кола Европа. Току-виж сме намерили сродна душа за дивотии.

Мечтаната работа и съвършеният ден също могат да бъдат тематика за откровения.

 Снимка 374110

Хобита: С две думи, какво обичаме да вършим, когато не сме на работа. И не е належащо да имаме някакво супер извънредно занимание. Все отново, би трябвало и ние, и индивидът, с който сме на среща, да преценим дали има допирни точки в всекидневието ни. И без преувеличаване.

Хранене и спорт: Тук или доста ще си допаднем, или ще се окажем цялостни противоположности. Но е добре да се знае от началото. Добре е и да не се изричаме извънредно за веганите да вземем за пример, преди да сме разбрали дали индивидът против нас инцидентно не е от тях, написа Life Hack.

Това не

Религия: Прекалено е рано. Вероятно в множеството случаи ще сме на едно мнение, само че тематиката може да бъде и много конфликтна.

Политика: Защо да си скапваме положителното превозване?! Дори да сме политически неутрални, това сигурно може да не се понрави на някого.

Пари: Освен в случай че не приказваме за сметката. Кой какъв брой има и от кое място го има е тематика на различен диалог, само че не и на първия.

 Секс на първа среща - да или не
Секс на първа среща - да или не

Често срещано събитие през лятото

Бившите: Начинът, по който приказваме за хората, с който сме били, може да издаде доста за нас. И може изобщо да не се понрави на индивида, с който сме на първа среща. А и нали нейната концепция е ново начало. Дали обаче сме подготвени за него, в случай че към момента гледаме обратно?
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР