Каквото и да си говорим, даден филм или сериал изглежда

...
Каквото и да си говорим, даден филм или сериал изглежда
Коментари Харесай

Сериалите с най-много голи сцени

Каквото и да си приказваме, даден филм или сериал наподобява много по-атрактивно за феновете, когато в него има секс подиуми. Тук не приказваме единствено за пошлите, само че и за тези, в които еротиката и голотата са пресъздадени по хубав метод.
 Колко изкарват звездите от Game of Thrones
Колко изкарват звездите от Game of Thrones

Надница на епизод

И тъй като премиерата на Game of Thrones беше преди броени дни, а всички знаем, че сериалът е прочут с многото секс и рязане на глави, от уеб страницата Mr. Skin`s са се заели със задачата да проучат кои са сериалите с най-вече голи подиуми.

Публикация, споделена от Game of Thrones (@gameofthronesnotofficial) на Апр 15, 2019 в 12:07 PDT

Първенец по голота се оказва сериалът " Безсрамници " (Shameless) . За 110 епизода е имало 238 голи подиуми . Не ни е нужна статистика, с цел да предположим, че огромна част от тях са били с присъединяване на Еми Росъм.

Дойде ли краят на " Безсрамници "

И какво се случва с Камерън Монаган и Еми Росъм

На второ място се подрежда " Истинска кръв " , където за 80 епизода е имало 137 подиуми с голота или секс. След него остават сериали като The Girls Next Door (91 епизода със 129 голи сцени), The L Word (70 епизода със 106 голи сцени), Masters of Sex (46 епизода с 92 голи сцени) и " Момичета " (62 епизода с 89 голи сцени).

Публикация, споделена от Shameless on Showtime (@shameless) на Яну 5, 2018 в 9:13 PST

Чак тогава идва и Game of Thrones , където за 67 епизода е имало едвам 82 голи подиуми , а ние си мислехме, че сериалът е жесток в това отношение. Статистиката демонстрира, че дамите са били голи в 61 от случаите , до момента в който мъжете в едвам 21 , само че пък в тях се включват седем подиуми с голи мъже фронтално против камерата.

Публикация, споделена от Game Of Thrones (@gameofthronesscenes) на Май 21, 2016 в 5:40 PDT

Разбивката по сезони демонстрира, че Game of Thrones е стартирал стремително, тъй като в първия сезон е имало цели 19 голи подиуми . Следва спад, тъй като втори и трети сезон са с по 13 , а четвърти с едвам девет . Нещата в пети сезон се подобрят с цели 14 подиуми .
 Game of Thrones 8 и филмов откъс на втори епизод
Трейлър на втори епизод на Game of Thrones 8

Напрежението може да се среже с нож

Шести сезон обаче има единствено осем голи подиуми , а минимум до този миг има в седми сезон - шест . Най-много голота е имало в Кралски чертог - 27 , от които 21 са били в бардака на Кутрето. Следващ на картата с голота е Северът с 15 голи подиуми , написа Entertainment Weekly.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР