Каквото и да се случва, мислете за максимална мобилизация за

...
Каквото и да се случва, мислете за максимална мобилизация за
Коментари Харесай

Борисов в Ямбол: Киро, Лена и шефът на парламента да кажат - в любовен триъгълник ли са?

" Каквото и да се случва, мислете за оптималната готовност за избори. Ако създадат държавно управление, обяснявайте какво ние нямаше да се случи. Моделът Политическа партия е замогване на семействата. Заклел съм се хиляди пъти, че в никакъв случай не съм имал кюлчета. Докато Лена и Кирил Петков не кажат, че не са били те в оня апартамент за обич, ще забраня да ми задават един и същи въпрос към 10 хиляди пъти. Изведнъж - има ли парапет или няма. Какво вършат те там? В триъгълник ли са с шефа на Народното събрание? Само кажете, че не сте били вие. И ние ще спрем да питаме ",

За това прикани водачът на ГЕРБ и някогашен министър председател Бойко Борисов.

„ Такова чудовищно обедняване на българите - няма. Всичко, което положително се случва в Ямбол, е с помощта на нашето държавно управление. Болницата щеше да бъде този февруари подготвена ".

Така стартира речта си някогашният министър председател и водач на ГЕРБ Бойко Борисов по време на изказване пред симпатизанти в Ямбол.

„ Основната алтернатива пред нас, която ще разсеча, е по отношение на третия мандат. За нас е добре да се направи държавно управление с него, само че за страната не е “, счита той.

По думите му Нинова е удостоверила неговите думи – „ Войната за едни е неприятно нещо, а за други е положително. Войната носи растеж за България – изнасяме за 2,7 милиарда $. Това обаче от употребява ли е за жителите и бизнеса “, запита той.

„ Щях да натоваря мощностите до дупка, с цел да употребяваме най-евтиният ток в Европа, само че и да имаме експорт. Сега сме като Африка – изнасяме полуфабрикати “, сподели водачът на ГЕРБ.

По думите му такова е ситуацията и с горивата: „ Изнасяме големи количества нефт и бензин. Правим ги на ишлеме “, сподели той.

Според него инфлацията и горивата подвигат хляба, а не неналичието на Данък добавена стойност. „ ГЕРБ нямаше да разреши нищо от това да се случи “, безапелационен бе политикът.

„ Политическа партия не желаят държавно управление. За август прогнозата за газа е 40%. Вие може ли да говорите за правова страна, сътрудници от Политическа партия, когато на 13-и юли връщате цена с 32% по-голяма. Ако си произвеждал нещо до 13 юли и внезапно цената му става с 32% повече, какво правиш с пазара и с тази стока. Какво правиш и с работните заплати? Ама такива въпроси няма, тъй като не са преференциални. Това не е правова страна, това не е безпристрастен регулаторен орган “, сподели той по адрес на КЕВР.

По думите му няма прогноза за доставка на газ и за август. „ Те нямат от къде да докарат газ. Искат бързо да избягат и да докарат реториката от преди две години, с цел да се спасят “, сподели още Борисов.

Според него инфлацията е чудовищна. „ Такова чудовищно обедняване на българите няма “, отсече той.

„ Два пъти съм вадил страната от рецесия “, акцентира още Борисов.

„ Това са семействата, които ви ръководят “, сподели той.

" Ако 100 милиарда имаха българите в банките, в този момент са 50 милиарда. Политическа партия бягат. Пошегувах се като им споделих, че ще им дам трима депутати. Ако бяха играчи, щяха да реагират. А те - не щем, та не щем. Тези унищожиха страната. Престанете да ги вардите. Но, когато стигнат под дъното, него от дълго време го стигнахме. Затова Радев не желае служебно държавно управление. Единственият късмет това да се приключи са бързи избори и устойчиво ръководство. Затова доста бързо би трябвало да кажем по какъв начин да се компенсират подписаните контракти. Една година и половина безредие, да се се строи на ниска цена беше. Сега цените излетяха в небето. Трябва да се спре този мъртвеж в страната - " Тракия " е рискова за каране, тъй като не се поддържа ", изясни Бойко Борисов.

" Свои хора в прокуратурата и Бойко Рашков - началник на КПОНПИ. Такава правосъдна промяна аз няма да поддържа. Те се пробват да счупят и политическата система ", разгневи се Борисов.

" Кирил Петков си сподели ясно, че единствената им цел да останат на власт е Бойко Рашков да стане началник на КОНПИ ", разгласи Радомир Чолаков. Според него единствено ГЕРБ може да направи правосъдна промяна.

" Хората започнаха да схващат, че мафията ръководи сега. Сега се намираме в зоната на разпада. В леко зашеметената усмивка на премиера царува някаква зашеметеност. Назначенията се вършат на роднински връзки, и от време на време на заслуги, които са съумели да се заловен за верния парапет. Нали бяха огромни евроатлантици, а отхвърлиха да дават оръжие на Украйна. Репчат се на Путин, а със зъби и нокти бранят ползите на " Лукойл ". Те ни трансфораха в кръстопът на дребните разминавания. Онзи ден Асен Василев си разреши да каже, че му шушнели да се сформира евроатлантическо държавно управление. Опасявам се, че единственото шумолене, което той несъмнено, е шумът от комисиони ", сподели Даниел Митов.

Последвайте Епицентър.БГ към този момент и в!

Източник: epicenter.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР