Каквото и да прави, човек винаги се стреми към върха.

...
Каквото и да прави, човек винаги се стреми към върха.
Коментари Харесай

3 зодии, които ВИНАГИ са на върха

Каквото и да прави, човек постоянно се стреми към върха. Онази висока точка ни кара да бъдем по-целеустремени и последващи фантазиите си. Понякога обаче компликациите съумяват да ни разколебаят и ни връщат там, от където сме тръгнали. Това работи мотивиращо за някои, а за други – напълно не е по този начин.
3 са зодиите, които в никакъв случай не се отхвърлят, без значение от провокациите, които животът им сервира. Те преследват задачите си до последно и са подготвени на всичко, с цел да се изкачат там, където им е мястото – на върха.
Ето ги и спечелилите в живота:
Овен
Овните знаят по какъв начин да завоюват една борба и умеят да се съревновават. За тях животът е съревнование, което непременно би трябвало да завоюват, без значение какво ще им коства това. Те са подготвени да жертват доста повече от допустимото, само че най-после ще сграбчен златния орден.
Пример са за останалите зодии. Непоколебимият им дух в никакъв случай не умира и те знаят по какъв начин да се изкачат до най-горното ходило към триумфа.

Рак
Раците са много инатливи и може би това е една от аргументите да реализират това, което желаят. Често пъти триумфите им се дължат на обзалагания. Те обичат да бъдат предизвиквани и в случай че съумеете да влезете под кожата им и да ги накарате да се съревновават с вас, бъдете сигурни, че един ще е победител от това и сигурно няма да сте вие.
Те знаят по какъв начин вярно да подредят целите си и за разлика от Овните, могат да сложат границата там, където считат за нужно. Не вършат нищо срещу волята си и в случай че са сигурни, че няма да съумеят в нещо, отдръпват се без доста звук.

Козирог
Алчността е един от пороците на тази зодия. Много от Козирозите избират най-високите върхове, тъй като са сигурни, че там ще срещнат триумфа. Често ще ги видите на върха. Дори и да паднат, знаят по какъв начин да се изтупат и да продължат още веднъж по същия път, без да позволяват неточности.
Бъдете непрекъснати и в никакъв случай не се отхвърляйте от задачите си!

Още от ЛЮБОПИТНО:

Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР