Каквото и да прави, човек не може да избяга от

...
Каквото и да прави, човек не може да избяга от
Коментари Харесай

Вижте Джулиана Гани преди операциите

Каквото и да прави, човек не може да избяга от предишното си – това важи с цялостна мощ за Мис Силикон 2013 Джулиана Гани. Напоследък Джулката, както я назовават всички, прави всичко допустимо да изтрие старите следи в интернет, които свидетелстват каква беше визията й преди няколко години.

Пластичните интервенции си споделиха думата и през днешния ден русата хала мъчно може да бъде разпозната, в случай че съпоставяме старите й фотоси. Колкото и да е неприятно за станалата преди дни майка, потребителите постоянно споделят, разясняват и реагират на сходни трансформации при родните звезди, написа "Галерия ".



Гани се опитвала да принуди администратори на страници и групи да заличават фрагментите с нея, намеквайки, че има кой да я отбрани, в случай че се наложи. Номерът със заканите обаче рядко минавал, а това че е избраница на фитнес инструктора Илиян Найденов също не успявал да трогне никого.



Участничката в шоуто „ Маскираният артист “ била гневна от протичащото се, само че към този момент битката й не давала необикновен резултат. Както се вижда и от фотоса, Джулката очевидно има от какво да се срами, само че нали модата е променлива, а стилът е безконечен, дано работи в тази посока, поучават я в онлайн пространството.


Източник: hotnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР