Каквото и да направи Тръмп, той ще бъде ненавиждан. Това

...
Каквото и да направи Тръмп, той ще бъде ненавиждан. Това
Коментари Харесай

Валентин Вацев: Каквото и да направи Тръмп, той ще бъде ненавиждан


Каквото и да направи Тръмп, той ще бъде мразен. Това съобщи в изявление за предаването " 12+3 " на стратегия " Хоризонт " анализаторът Валентин Вацев:

" Представителите на американската дълбока страна плачат с кървави сълзи, тъй като усещат края си. За някои в България е доста комфортно българите да не знаят, че Тръмп е извънредно сполучлив началник на Америка до този стадий – безработицата е паднала до невиждани небеса, има стопански взрив, подем на икономическата интензивност. Тръмп има голяма поддръжка в нисшите и междинни чинове на въоръжените сили на ФБР и Централно разузнавателно управление на САЩ, само че сега се провежда протест на горните пластове във ФБР и в Централно разузнавателно управление на САЩ. Това е смехотворен опит на хората на Клинтън да провеждат обществена истерика. Мога да се надявам единствено, че те в действителност ще преминат чертата, след която се слага въпроса за импийчмънта. На този импийчмънт Тръмп ще сложи на масата всички вероятни истини по отношение на взривяването на двете кули и по отношение на други загадъчни истории в американския живот ".

Вацев добави още, че американецът не обича своята дълбока страна и по тази причина поддържа Тръмп:

" На своите изявления, които Тръмп даде незабавно след диалога с съветския президент, той изглеждаше безусловно сигурен и безусловно спокоен, което значи, че същинските сили в Америка – флагманите на американския промишлен капитал са твърдо зад него и са удовлетворени. Образът на Тръмп, който се рисува във вестник " Ню Йорк Таймс “ и от Си Ен Ен е на един инцидентен чудак, който е прочут с това, че бие жена си или тя го бие, който заради неточност е напъхан в кабинета и не знае какво да прави. Всъщност истината е тъкмо противоположната. Той беше определен с голям напън изпод, разрушавайки сегашните конвенции сред демократи и републиканци в американската политическа система ".

Цялото изявление с Валентин Вацев можете да чуете от звуковия файл.
Източник: bnr.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР