Каквото и да кажа за играта си в Австралия, ще

...
Каквото и да кажа за играта си в Австралия, ще
Коментари Харесай

Гришо: Имам проблеми с рамото, чакам резултатите от прегледите

„ Каквото и да кажа за играта си в Австралия , ще звучи като опрощение. Със сигурност в доста от мачовете можех да играя по-добре, не бях във форма ”, сподели на конференция в София първата ни ракета Григор Димитров след присъединяване си на шампионата в Мелбърн. 

Той е в България, седмица преди старта на шампионата Diema Xtra Sofia Open.

„ Винаги изисквам повече от себе си. Понякога тялото просто не желае. Прибрах се от Австралия , направих прегледи в Монако, тъй като не се усещах добре, изключително в края на шампионата в Мелбърн. Трябва да намеря метод да се възстановя, тъй като здравето е най-важното за мен ”, сподели Гришо.

„ Очаквам резултатите от докторите да дойдат тези дни и да съм подготвен за шампионата в София. Рамото ми е много преуморено, имах болки в последните три мача и по тази причина не играх добре. Понякога не можеш да вървиш против тялото си. Не желая да давам празни обещания. Искам да дам време на тялото си ”, съобщи първата ни ракета.

„ Не считам, че играх добър тенис в Австралия , само че все пак реализирах добър резултат. Искам да остана положителен. Не всеки ден може да се събудиш и да играеш тенис на 100% ”, призна Гришо.

„ Увереността идва с мачовете, които печелиш, а не с ранглистата. Винаги желая да упражнявам повече, тъй като когато достигнеш този връх, е още по-трудно да го задържиш ”, счита първата ни ракета.
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР