Каквото и да излъчват медиите в Европа, в полза на

...
Каквото и да излъчват медиите в Европа, в полза на
Коментари Харесай

Петко Добрев: Европа трябва да се освободи от синдрома „Украйна“ час по-скоро

Каквото и да излъчват медиите в Европа, в интерес на Зеленски и Украйна и в ущърб на Путин и Русия, явно не създава планувания резултат. Орбан и унгарците демонстрираха на света, че мислят съществено за своето бъдеще по метод, който не се харесва на Съединени американски щати и избрани политически кръгове в Европа. Но това е тяхно суверенно право.

Политическите процеси във Франция също са доказателство, че французите не са съгласни с политика за сляпо послушание на Съединени американски щати.

В последна сметка обстоятелствата демонстрират на всеки европеец, че американските ползи водят до войни, бежанци и инфлация. Нещо повече, в Европа бе основана нова желязна завеса, която всяка минута убива демокрацията в Европа. Някога хората в комунистическия блок слушаха „ Свободна Европа “, „ Гласът на Америка “ и други западни станции, с цел да чуят укривани истини. Днес гледат съветски тв канали, с цел да получат информация за действителността.

Само политически слепец не може да види, че сляпата зависимост на Съединени американски щати и поддръжка на Зеленски и Украйна основават условия в Европа, които са най-хубавата среда за мощни водачи, които почитат историята и традициите на своите нации и страни. Орбан и унгарците очевидно не са разбирани от хора, които не изповядват техните полезности. Например в България Орбан е мощно и непрекъснато подложен на критика от политици, които причисляват себе си към дясно мислещи, настроени антикомунистически и антируски. Но тези хора на фона на Орбан наподобяват като същински палячовци.

Днес, повече от 30 години след рухването на комунизма, тези същите наши политически герои желаят да си напишат и антикомунистическа биография. Късно е. Орбан написа своята такава през годините на комунизма.

Затова и унгарците му имат вяра, тъй като е достоверен антикомунист, само че и лоялен родолюбец, който слага преди всичко ползите на Унгария и унгарците. Дори и да имаше най-малък късмет Орбан да загуби изборите, то самоубийствената политика на Европейски Съюз и заповедният звук на Зеленски към Европа, го бетонираха да ръководи Унгария.

Подобен резултат видяхме и в Сърбия. Франция явно върви все още, когато скритото неодобрение от самоубийствената политика на Европейски Съюз ще избухне в Нова френска гражданска война. А тя френската гражданска война в миналото е родила и гилотината. Растящата инфлация може да роди новия де Гол. Но в случай че Франция може да роди новия де Гол, какво ли може да роди недоволна Германия?

Тепърва светът ще би трябвало да научава истината за Украйна. Досега научаваме истината казана от Съединени американски щати и Запада. Утре ще чуем и Путин и Русия. Кой е прав ще покаже времето.

Нищо чудно ориста на НАТО, Байдън и европейския хайлайф да зависи от подземията на Азовстал. Ако е правилно това, че там се намират високопоставени натовски офицери, в това число и военачалник от Съединени американски щати, то можем да станем очевидци по какъв начин за 24 часа светът прекатурва мнението си за събитията в Украйна.

И в случай че това е правилно, прекомерно е допустимо опозицията на Байдън да употребява изцяло пълноценно детайлности за войната в Украйна, които хвърлят сянка върху Съединени американски щати и него самия, в това число да стартира и процедура по неговото премахване.

Подземията на Азовстал ще покажат за какво Путин води своите Пунически войни. За тези, които не знаят, Пуническите войни са водени сред Рим и Картаген. Резултатът от войните – Картаген вечно изчезва от историята. Майданът, който беше проведен благодарение на Съединени американски щати през 2014 години, на практика даде на американците една страна, която е огромна, ресурсна и комшия на Русия, както и с изход на Черно море.

От стратегическа позиция това е територия украшение за упоритостите на Съединени американски щати по отношение на Русия. В продължение на 8 години Съединени американски щати и страни членки на НАТО създаваха най-надеждната си инвестиция против Русия. Инвестираха в младежите, които се настройваха против Русия. Инвестираха в армията на Украйна, като я приготвиха извънредно съществено.

Инвестираха както стана ясно в биолаборатории. Вероятно са имали желанието да трансфорат Украйна в нуклеарна страна в случай че съдим по изказвания на Зеленски. Неможе да се спори, че това е била извънредно точно създадена американска тактика във връзка с Украйна.

Според Путин съветското разузнаване се сдобило с информация, от която излиза наяве, че при започване на март е трябвало да стартира интервенция на украинската войска, която и през днешния ден се намира в Донбас и за два дни да завърши въпроса с съветските бунтовници.

Но историята не постоянно може да се планува на 100%. И Путин изцяло оправда тази максима. Той просто изпревари замисъла на Съединени американски щати и Украйна и евентуално си спомни за един от знаковите римляни по време на Пуническите войни – Катон Стари, който е създател на популярната фраза „ И въпреки всичко Картаген би трябвало да бъде опустошен “.

Че украинският Картаген ще бъде опустошен, е повече от ясно. Но за какво Европа се подлага сама на стопански изтезания, следвайки наложената ѝ политика на наказания против Русия?

Както е ясно, че украинският Картаген ще бъде опустошен, по този начин е ясно, че глобите против Русия ще разрушат в миналото благоденстваща Европа. Дори и слепец ще забележи, че инфлацията в Европа, както и появилата се към този момент продоволствена рецесия са повече от очеизвадни.

Но ръководещият хайлайф на Европа би трябвало да знае, че недоволството на елементарните европейци евентуално в скоро време може да прелее в Европейско лято или Европейска есен.

И тогава същият този хайлайф ще би трябвало да дава отговор за какво потънаха милиарди за помощ на Украйна? Защо принудително провокираха жестока инфлация в Европа?

Допускам, че тези въпроси ще бъдат сложени първо по френските улици. Когато ги слагат и на улиците в Германия, то политическият хайлайф на Европа ще би трябвало да разгласи своята абдикация.

Обикновените европейци считам, че не са съгласни и няма да одобряват гибелната политика на наказания против Русия до последния добре живеещ междинен европейски жител.

Обикновените европейци няма да позволен тяхната Европа да бъде колонизирана от някогашните им колонии.

Стандартът на живот на елементарния европеец е повече от заплашен. А смисълът на всяка една управническа политика не може и не би трябвало да бъде намаление стандарта на живот на елементарния човек. Но сега виждаме тъкмо противоположното в Европа.

Ето за какво е належащо Европа да се освободи от синдрома „ Украйна “, тъй като по този начин както е тръгнало стремително вървим към Европейско лято или в по-дългосрочен вид Европейска есен.

Не е неприятно да си напомним Договора за основаване на Европейската общественост, подписан в Рим на 25 март 1957, променен от Амстердамския контракт:
„ Твърдо решени да положат основите на един все по-тесен съюз сред народите на Европа,
Решени да обезпечат стопански и обществен напредък на своите страни, като чрез общи дейности отстранен бариерите, които разделят Европа,
Като дефинират за съществена цел на техните старания непрекъснатото рационализиране на изискванията на живот и труд на техните нации,
Като признават, че премахването на съществуващите спънки изисква съгласувани дейности с цел да се подсигурява устойчиво развиване, уравновесен търговски продан и лоялна конкуренция,
Загрижени да укрепват единството на техните стопански системи и да обезпечават тяхното хармонично развиване чрез намаляването на разликите, съществуващи сред другите райони и изосталаността на по-слабо развитите области,
Като желаят да допринесат чрез общата комерсиална политика за последователното унищожаване на рестриктивните мерки в интернационалната търговия,
Като имат желание да потвърдят солидарността, която свърза Европа и отвъдморските страни и като желаят да обезпечат развиването на техния разцвет, в сходство с правилата на Устава на Организация на обединените нации,
Решени посредством основаването на тези условия, да укрепят запазването на мира и свободата и обръщайки се с апел към другите нации в Европа, които споделят техния блян, да се причислят към техните старания,
Решиха да основат Европейската общественост. “

И откакто си припомнихме за какво е основана Европейската общественост, е разумно да запитаме елита на Европейски Съюз – Какво вършиме?

Времето ще покаже дали синдромът „ Украйна “ няма да погуби сегашният политически хайлайф на Европейски Съюз. Но едно е ясно –синдромът „ Украйна “ унищожи стандарта на живот на междинния европейски жител.
Източник: epicenter.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР