Какво знаем за бременността? Гадене, болки в гърба, необичайни хранителни

...
Какво знаем за бременността? Гадене, болки в гърба, необичайни хранителни
Коментари Харесай

9 странни, но много верни факти за бременността, които и лекарите няма да ви признаят

Какво знаем за бременността? Гадене, болки в гърба, необикновени хранителни избори, всички тези обстоятелства са известни даже на мъжете и децата. Но знаете ли, да вземем за пример, че неродените бебета могат да плачат? Или, че необятно публикуваното поверие, че новородените нямат колене, е просто мит? Готови ли сте да се изправите пред обстоятелството, че върху лицето и тялото ви могат да се появят пигментни петна?
Ние от jenata.blitz.bg обобщихме най-забележителните обстоятелства за бременността и новородените, за които нито вашите другари, нито лекарите ви ще ви признаят.
ОСЕМ старешки деветини за бременността, които се оказаха правилни (СНИМКИ)

Носенето на бебе в утробата за цяла година не е мит . Обикновено бременността, от момента на зачеването досега на раждане, продължава 266 дни или 38 седмици. В реалност обаче този брой може да бъде по-голям или по-малък. Например, Белуха Хънтър е била бременна в продължение на цели 375 дни. Нейният плод пораства по-бавно от нормално, по тази причина бременността й лиши повече от година, само че в последна сметка се ражда крепко момиче.
Историята на бременната Джули е толкоз невероятна, че чак раздруса целия свят (СНИМКИ)

Кои са останалите 8 странни, само че доста правилни обстоятелства за бременността, които и лекарите няма да ви признаят, както и фотоси към тях, може да видите на jenata.blitz.bg
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР