Какво за дъщеря ми пишат?! Какви са тия глупости, тя

...
Какво за дъщеря ми пишат?! Какви са тия глупости, тя
Коментари Харесай

Андрей Слабаков: Удрят дъщеря ми заради мен

Какво за щерка ми пишат?! Какви са тия нелепости, тя си е изцяло естествена! Хейтърите изобщо не ме интересуват, това е хейт против мен очевидно. Така реагира бурно пред "България Днес " режисьорът и евродепутат Андрей Слабаков.

Броени дни откакто се закле като фаворит в Европарламента, режисьорът застана на мушката на клюкарите, които изкараха щерка му Йоанна същинска силиконова кукла. Детските фотоси на хубавицата нямат нищо общо с актуалната й визия - устните на Йоанна са двойно по-пухкави, скулите изваяни, а носът - ограничен. Из конгреси и обществени мрежи незабавно започнаха колажи преди и след, а мнозина съпоставят преобразяването с визията на Анджелина Джоли, което обаче било резултат на тунинг.

"Пълна промяна, която не може да се дължи на естествено разкрасяване, а на скалпел. Много хиалурон в устните, това е сериозен тунинг! С годините устните стават по-тънки, а не двойно по-плътни. А майка й във "ВИП брат " се преструваше, че за пръв път вижда оперирани устни, и даже се престори на погнусена от пластичните интервенции ", са единствено част от мненията по адрес на красивата Йоанна Слабакова.

"Да, знам, че доста злобари има по мой адрес, откогато станах евродепутат. Хич не ме интересува какво приказват всякакви хора по обществените мрежи. Хейтърите просто не ме вълнуват, да си пишат и приказват каквото си желаят. Разбира се, че не е правилно, че Йоанна има интервенции ", избухна пред вестника възмутеният режисьор. Майката на Йоанна - красивата Ернестина Шинова, също не повярва на ушите си. И също отхвърли, че щерка й е пипнала тук и там.

"Смятам, че съм основала хубаво дете, и се надявам, в случай че тя някой ден реши да си прави пластична интервенция, да пристигна при мен, с цел да я разубедя! Тя няма интервенции! Аз нямам корекции, а съм на 56 години, а тя е на 24, по какъв начин си я представяте да има нещо?! Андрей няма интервенции, кучетата ни нямат. За бога, та тя учи медицина, по какъв начин ще направи такова нещо?! ", възмути се пред "България Днес " и Ерна.

Самата Йоанна в никакъв случай не е разкривала дали има интервенция на игла и скалпел по лицето й, само че съгласно близки до семейство Слабакови Йоанна е израснала като копие на красивата си майка от младостта.
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР