Какво за дъщеря ми пишат?! Какви са тия глупости, тя

...
Какво за дъщеря ми пишат?! Какви са тия глупости, тя
Коментари Харесай

Андрей Слабаков: Удрят дъщеря ми заради мен!

Какво за щерка ми пишат?! Какви са тия нелепости, тя си е изцяло естествена! Хейтърите изобщо не ме интересуват, това е хейт против мен очевидно. Така реагира бурно пред " България Днес " режисьорът и евродепутат Андрей Слабаков.

Броени дни откакто се закле като фаворит в Европарламента, режисьорът застана на мушката на клюкарите, които изкараха щерка му Йоанна същинска силиконова кукла. Детските фотоси на хубавицата нямат нищо общо с актуалната й визия - устните на Йоанна са двойно по-пухкави, скулите изваяни, а носът - ограничен. Из конгреси и обществени мрежи незабавно започнаха колажи преди и след, а мнозина съпоставят преобразяването с визията на Анджелина Джоли, което обаче било резултат на тунинг.

" Пълна промяна, която не може да се дължи на естествено разкрасяване, а на скалпел. Много хиалурон в устните, това е сериозен тунинг! С годините устните стават по-тънки, а не двойно по-плътни. А майка й във " ВИП брат " се преструваше, че за пръв път вижда оперирани устни, и даже се престори на погнусена от пластичните интервенции ", са единствено част от мненията по адрес на красивата Йоанна Слабакова.

" Да, знам, че доста злобари има по мой адрес, откогато станах евродепутат. Хич не ме интересува какво приказват всякакви хора по обществените мрежи. Хейтърите просто не ме вълнуват, да си пишат и приказват каквото си желаят. Разбира се, че не е правилно, че Йоанна има интервенции ", избухна пред вестника възмутеният режисьор. Майката на Йоанна - красивата Ернестина Шинова, също не повярва на ушите си. И също отхвърли, че щерка й е пипнала тук и там. " Смятам, че съм основала хубаво дете, и се надявам, в случай че тя някой ден реши да си прави пластична интервенция, да пристигна при мен, с цел да я разубедя! Тя няма интервенции! Аз нямам корекции, а съм на 56 години, а тя е на 24, по какъв начин си я представяте да има нещо?! Андрей няма интервенции, кучетата ни нямат. За бога, та тя учи медицина, по какъв начин ще направи такова нещо?! ", възмути се пред " България Днес " и Ерна.

Самата Йоанна в никакъв случай не е разкривала дали има интервенция на игла и скалпел по лицето й, само че съгласно близки до семейство Слабакови Йоанна е израснала като копие на красивата си майка от младостта.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР