Какво всъщност включва цената на самолетния билет? От какво зависи

...
Какво всъщност включва цената на самолетния билет? От какво зависи
Коментари Харесай

Какво включва цената на самолетния билет и как да го закупим най-изгодно

Какво в действителност включва цената на самолетния билет? От какво зависи нейното образуване? По какъв метод можем да закупим самолетен билет на най-изгодна цена? На тези въпроси дават отговор редакторите на AdMe.ru

Авиационно гориво - 26%

Авиационното гориво е основната точка при оценката на разноските за въздушен превоз. Всяко въздухоплавателно средство има собствен личен разход на гориво и като предписание това е обществена информция и може да бъде открита на уеб страницата на авиокомпанията или на строителната компания.

Обслужване на пасажерите и багажа, както и на самия самолети на летището - 26%

Този детайл включва доста неща. Обяд, дистрибуция, вода, превозването и съхранението на багажа, работата на центровете за повикване, уебсайтовете, събирането на статистически данни, поддръжката на потребителската база, паркинг на самолета на летището, експресни услуги и други

Поддръжка на самолета - 16%

Застраховка и дребни поправки.

Фонд заплати - 10%

Тази част от разноските включва заплати и бонуси за чиновниците на самолетната компания - пилоти, стюарди и други чиновници.

Амортизация и лизинг - 8%

Амортизацията е последователно понижаване на цената на самолета, обвързвано с процеса на изхабяване. Ако машината е благосъстоятелност на самолетната компания, амортизационните разноски се поемат от нея. Ако самолетът се наема, компанията заплаща на наемодателя.
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР