Какво време ни чака в началото на април? През почивните

...
Какво време ни чака в началото на април? През почивните
Коментари Харесай

Какво време ни чака в началото на април?

Какво време ни чака при започване на април? През почивните дни ще се радваме на прелестно пролетно време с доста слънце и температури сред 13-18 градуса. Това демонстрират средносрочните синоптични модели, прегледани в " Дарик кафе " тази заран.
 

От понеделник, със старта на новия месец, времето ще е пролетно с доста слънце, само че и с облаци в следобедните часове , основно над планинските региони, където от вторник се чакат и валежи.
 iStock/Getty Images
След вторник ни чакат типичните пролетни проявления , формиране на купесто и купесто-дъждовна облачност, основно следобяд и преди среднощ и тук-там ще превали, допустимо е и да прегърми. Температурите ще се покачват и ще са в период сред  18-26 градуса. По морския бряг ще е малко по-хладно.
 iStock/Getty Images-->
Към края на идната седмица, след четвъртък, петък, средиземноморски циклони ще оказват въздействие на времето у нас и е допустимо, след 8 април, да има и по-съществени превалявания. И въпреки всичко негативни температури не се чакат. В нощта против неделя ще преминем към лятното часово време и ще преместим стрелките на часовниците с час напред. 
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР