Какво у жената привлича най-много мъжете? За представителите на силния

...
Какво у жената привлича най-много мъжете? За представителите на силния
Коментари Харесай

Тези 5 неща привличат другия пол като магнит

Какво у дамата притегля най-вече мъжете? За представителите на мощния и нежния пол, привлекателността има разнообразни измерения. Мъжете може да кажат, че са запленени от русата коса, огромните гърди, стегнатото дупе или разсъдък, до момента в който някои дами ще отговорят, че са заинтригувани от мускулите или усмивката. Много учени изследват какво сграбчва вниманието като магнит. Ако се готвите за първа среща, ето защо да внимавате:

1. Език на тялото
През 2016 година учени следят хората по време на запознанства, при които хората се опознават за 10 минути, след което могат да отидат при различен, в случай че не харесват индивида отсреща. Те откриват, че дамите избират сътрудници с деен език на тялото. Оказва се, че те са научили повече за него от жестовете, които е правил с ръцете, лицето или краката. По думите на част от участниците, мъжете и дамите са по-привлекателни, в случай че не стоят „ заковани “ на стола, без да помръдват.

2. Изражението на лицето
Бихте ли заговорили някоя жена в дискотеката, която стои отсреща ви с кисела физиономия на разположение? Едва ли. Самото изражение ще ви отблъсне. Експеримент, извършен в Съединени американски щати през 2011 година демонстрира, че представителите на мощния пол са по-привлечени от дами, които се усмихват и имат „ топли “ и „ радостни “ очи. Жените пък се увличали по мъже, които гледат гордо. Резултатите са получени въз основата на отговори, дадени след преглеждането на фотоси на хора, уловени с най-различни страсти по лицата.

3. Миризми
Ароматите, идващи от тялото, могат както да привлекат, по този начин и да отхвърлен един човек. Докато един гальовен парфюм на дамата работи като афродизиак за мъжа, миризмата на чесън несъмнено има негативно влияние и може да унищожи романтиката. Въпреки всичко, не забравяйте, че не трябва да се пръскате с прекомерно тежки аромати преди среща. Хубаво е да се означи, че някои мъже обичат хубавата храна и нямат нищо в противен случай да им мирише на нещо вкусно.

4. Цветът на косата и прическата
Каквото и да си приказваме, мъжете не се кефят на дами с къси коси. Те избират да гледат по какъв начин дамите премятат кичурите си с ръка. Дори намират някакъв култ в това и постоянно фантазират за тях и ги събличат с взор. Жените обаче не са чак толкоз огромни последователки на дългата коса що се отнася до мъжете. Въпреки че сега са съвременни брадите, не всички харесват да имат гаджета, които са с дълга опашка. За сметка на това избират добре подстриган мачо, който прокарва пръсти през леко по-дългия си перчем, който оформя с лак на разнообразни страни или връзва.

5. Домашни любимци
Като че ли един мъж може доста по-бързо да притегли вниманието на една жена в парка, в случай че е с куче, което води на каишка. Някои дами обожават да заговарят красиви мъже, които се разхождат с домашния си любим. Според експерти, дамите харесват да излизат с представители на мощния пол, които имат куче, тъй като считат, че щом се оправят с грижите за него, те са виновни и стават за по-сериозни планове като основаването на семейство.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР