Какво трябва да представлява къщата на колела? На първо място

...
Какво трябва да представлява къщата на колела? На първо място
Коментари Харесай

Малка, но просторна къща

Какво би трябвало да съставлява къщата на колела? На първо място би трябвало да е компактна. А сходни парцели не могат да се похвалят с необятен интериор. Дизайнери, обаче съумяха да основат хем компактна, хем просторна къща на колела.

Още от 2017 година компанията Handcrafted Movement предлага на феновете на мобилни къщи най-практичната до момента съществуваща такава. Тя се споделя Pacific Harmony. Влизайки в нея човек има чувството, че се намира в естествена къща с няколко жилищни пространства. В реалност стени има единствено банята, а останалата част от площта е обособена като кътове.

Мобилната къща изцяло дава отговор на актуалните трендове в интериорния дизайн, което я прави още по-търсена от тези, които обичат дивите места, само че в това време не са склонни да се откажат от удобствата на цивилизацията. Вътре има диван, многофункционална кухня и тв приемник с внушителни размери. Кухненският ъгъл наподобява напълно като този в нормално жилище. Подобна е обстановката и с банята.

Pacific Harmony е основан да се употребява от двама души, само че в реалност умерено може да задоволи потребностите на 3- или 4-членно семейство. Възможно е да бъдат обособени спомагателни спални места.









Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР