Какво трябва да направите преди дълго пътуване или важно събитие?

...
Какво трябва да направите преди дълго пътуване или важно събитие?
Коментари Харесай

Как да облекчите червата и бързо да отидете до тоалетна?

Какво би трябвало да извършите преди дълго пътешестване или значимо събитие? Точно по този начин, да облекчите червата! Но има моменти, когато това не се случва съгласно вашите стремежи. Как да стимулирате червата по този начин, че да отидете до тоалетната?

Как бързо да отидете до тоалетната?

1) Топли питиета

Сутришната чаша силно кафе е отличен стимулатор за придвижването на червата. Лекарите споделят, че всички топли питиета имат това свойство. Разширявайки кръвоносните съдове и увеличавайки притока на кръв, топлата течност задейства червата. Ако би трябвало да се облекчите преди дълго пътешестване, пробвайте се да изпиете чаша кафе или чай.

2) Ранно пробуждане

Който става рано, ходи постоянно до тоалетната. Веднъж и вечно запомнете това предписание. Ранното събуждане дава на тялото ни време да усвоим закуската и дефекацията. Преди важно събитие или пътешестване, пробвайте се да си осигурите минимум 30 минути за тоалетната.

3) Масаж

Лекият напън с дланта в долната част на корема ще ви помогне. Този масаж способства за ефективната работа на червата. Методът е извънредно ефикасен при положение на запек.

4) Когато е безусловно належащо

Бегачите използват този трик преди значими надпревари: слагат си глицеринови свещи. Ефектът от това лекарство стартира след 15-20 минути, само че може и да отнеме няколко часа. Ако имате потребност да облекчите червата преди едно значимо събитие, по-добре е да поставите свещите предната вечер.

5) Физическа интензивност

Спортът също може да ви накара да желаете да отидете до тоалетната. Ето за какво, преди подготовка, трябва да извършите малко повече извършения и да посетите тоалетната.

Вижте още: Японски способ за лекуване с вода: Лесен метод да бъдете здрави

За да не прибягвате до горните способи, си коства да помните в бъдеще: за нормалното функциониране на червата способства потреблението на огромно количество фибри!

Източник: bukvarche.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР